2777
2789
عنوان

کمک

57 بازدید | 11 پست

شوهرم ۲ ماهه کارشو عوض کرده شبا میاد خونه خیلی عصبیه سر هر موضوع کوچکی گیر میده  امشب سر اینکه چرا نمک و فلفل نیست عصبانی شد شام نخورد رفته حاضری خورد به خدا خسته شدم من‌بچه کوچیک دارم با هزار تا امید کار میکنم و شام درست کردم بعد شام نخورد دارم از عضه میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ایناعادین تو صبورباش منم همین داستانودارم رگ خوابشوپیداکن یکم باهاش حرف بزن دلداریش بده 

خسته شدم من چقدر دلداریش بدم منم خسته ام خودم هم کار میکنم و بچه داری شب تا صبح هم بچم بیداره نمیخوابه 

خسته شدم من چقدر دلداریش بدم منم خسته ام خودم هم کار میکنم و بچه داری شب تا صبح هم بچم بیداره نمیخوا ...

یکم اروم باش چرانمیخوابع دردی چیزی نداره ؟من بچم داره ی ساله میشع خستم کرده بود همش گریع میکرد بردم دکتربچه رو ی دارو داد هم خوابش میزون شد هم گریش کم شد بعد قنداق میکنم چندمدتع رفیقم گفت واقعاجواب گرفتم .شوهرا بغضیاشون همینین باورکن چیزیم بگی میگن من همینم ک هستم موضوع شاید اصلا کارش نباشع فقط 

یکم اروم باش چرانمیخوابع دردی چیزی نداره ؟من بچم داره ی ساله میشع خستم کرده بود همش گریع میکرد بردم ...

چکاپ کامل کرده خیلی وابسته ام هست شب تا صبح همش بیدا میشخ ۱ ساعت یکبار خسته شدم این آقا هم با من این رفتار رو میکنه

چکاپ کامل کرده خیلی وابسته ام هست شب تا صبح همش بیدا میشخ ۱ ساعت یکبار خسته شدم این آقا هم با من این ...

چندسالشع واس من نزدیک ی سالشه دقیقن اینجوری دستشویی نمیتونم برم البته شرمنده 

چندسالشع واس من نزدیک ی سالشه دقیقن اینجوری دستشویی نمیتونم برم البته شرمنده 

ماله من ۳ سالشه خستم‌کرده واقعا هیچ کس هم وصعیت منو درک نمیکنه برتر میشم یه تشکر نیست برتس ۳ سال بیداری و بچه داریم به چه امیدی زندگی کنم