2777
2789
عنوان

کمک

57 بازدید | 11 پست

شوهرم ۲ ماهه کارشو عوض کرده شبا میاد خونه خیلی عصبیه سر هر موضوع کوچکی گیر میده  امشب سر اینکه چرا نمک و فلفل نیست عصبانی شد شام نخورد رفته حاضری خورد به خدا خسته شدم من‌بچه کوچیک دارم با هزار تا امید کار میکنم و شام درست کردم بعد شام نخورد دارم از عضه میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ایناعادین تو صبورباش منم همین داستانودارم رگ خوابشوپیداکن یکم باهاش حرف بزن دلداریش بده 

خسته شدم من چقدر دلداریش بدم منم خسته ام خودم هم کار میکنم و بچه داری شب تا صبح هم بچم بیداره نمیخوابه 

خسته شدم من چقدر دلداریش بدم منم خسته ام خودم هم کار میکنم و بچه داری شب تا صبح هم بچم بیداره نمیخوا ...

یکم اروم باش چرانمیخوابع دردی چیزی نداره ؟من بچم داره ی ساله میشع خستم کرده بود همش گریع میکرد بردم دکتربچه رو ی دارو داد هم خوابش میزون شد هم گریش کم شد بعد قنداق میکنم چندمدتع رفیقم گفت واقعاجواب گرفتم .شوهرا بغضیاشون همینین باورکن چیزیم بگی میگن من همینم ک هستم موضوع شاید اصلا کارش نباشع فقط 

یکم اروم باش چرانمیخوابع دردی چیزی نداره ؟من بچم داره ی ساله میشع خستم کرده بود همش گریع میکرد بردم ...

چکاپ کامل کرده خیلی وابسته ام هست شب تا صبح همش بیدا میشخ ۱ ساعت یکبار خسته شدم این آقا هم با من این رفتار رو میکنه

چکاپ کامل کرده خیلی وابسته ام هست شب تا صبح همش بیدا میشخ ۱ ساعت یکبار خسته شدم این آقا هم با من این ...

چندسالشع واس من نزدیک ی سالشه دقیقن اینجوری دستشویی نمیتونم برم البته شرمنده 

چندسالشع واس من نزدیک ی سالشه دقیقن اینجوری دستشویی نمیتونم برم البته شرمنده 

ماله من ۳ سالشه خستم‌کرده واقعا هیچ کس هم وصعیت منو درک نمیکنه برتر میشم یه تشکر نیست برتس ۳ سال بیداری و بچه داریم به چه امیدی زندگی کنم