دستورش و میزارم
به ازای 2 پیمانه برنج : 2 عدد زرده تخم مرغ، یک لیوان ماست چکیده، زعفرون خیلی زیاااااد (برای گرفتن بوی تخم مرغ ) ،یک پیمانه روغن ( اگر به نظرتون چرب میشه میتونید نصفش کنید ) ، نصف سینه مرغ ، یک عدد بادمجان حلقه حلقه شده سرخ شده
مرغ و میزارم بپزه من با زردچوبه و برگ بو و نمک و فلفلو پیاز گذاشتم بپزه.بعد از پخت ریش ریش یا به صورت قطعات درشت میزاریم کنار
برنج و زنده تر برمیداریم.
ماست و زرده تخم مرغ وزعفرون و مقداری نمک وزوغن وبا هم مخلوط میکنیم.
یکمی از مایه مون میریزیم تو مرغمون طعم و رنگ بگیره
باقی مایه روبا برنجمون مخلوط میکنیم
کف ظرف تفلون یا چدن روغن میریزیم خوب روغن مالی میکنیم کف ودیواره ش وبعد یک لایه برنجو خوب صاف و سوف میکنیم...
بعد مرغ و میریزیمروش .
بادمجان ها رو میپچینیم روی مرغ
بعد هم لایه بعدی برنج
در اخر مقداری اب مرغ و میزاریم رو شعله دمکنی هم میزاریم
یه کمی که بخار کرد زیرش وکم میکنیم میزاریم یکساعت بمونه روی شعله ی یواش
نوش جونتون
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است