2777
2789
عنوان

ته چبن پزوندم

755 بازدید | 26 پست
همین الان ته چین پختم
خیلی خوب شده..جای همتون خالی
هرکی میخواد بگه دستورش و بزارم
اممممم
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستورش و میزارم
به ازای 2 پیمانه برنج : 2 عدد زرده تخم مرغ، یک لیوان ماست چکیده، زعفرون خیلی زیاااااد (برای گرفتن بوی تخم مرغ ) ،یک پیمانه روغن ( اگر به نظرتون چرب میشه میتونید نصفش کنید ) ، نصف سینه مرغ ، یک عدد بادمجان حلقه حلقه شده سرخ شده

مرغ و میزارم بپزه من با زردچوبه و برگ بو و نمک و فلفلو پیاز گذاشتم بپزه.بعد از پخت ریش ریش یا به صورت قطعات درشت میزاریم کنار
برنج و زنده تر برمیداریم.
ماست و زرده تخم مرغ وزعفرون و مقداری نمک وزوغن وبا هم مخلوط میکنیم.
یکمی از مایه مون میریزیم تو مرغمون طعم و رنگ بگیره
باقی مایه روبا برنجمون مخلوط میکنیم
کف ظرف تفلون یا چدن روغن میریزیم خوب روغن مالی میکنیم کف ودیواره ش وبعد یک لایه برنجو خوب صاف و سوف میکنیم...
بعد مرغ و میریزیمروش .
بادمجان ها رو میپچینیم روی مرغ
بعد هم لایه بعدی برنج
در اخر مقداری اب مرغ و میزاریم رو شعله دمکنی هم میزاریم
یه کمی که بخار کرد زیرش وکم میکنیم میزاریم یکساعت بمونه روی شعله ی یواش
نوش جونتون
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز