2777
2789
عنوان

ورم بینی

2738 بازدید | 73 پست

دوستان یک ماهه بینیمو عمل کردم تازه بدون چسب دیدمش .اصلا از مدلش خوشم نمیاد از روبرو صاف از بالا تا پایین اومده 

قسمت بالای پره ها باریک نیست انگار بینی گوشتیه 

بالا پایین بینیم هم راستا باهمن انگار هیچ مدلی نداره استوانه ای تا پایین اومده انگار بینیم اصلا تیغه نداره . به دکتر گفتم دکتر فقط گفت ورم داره . میترسم این مدلی بمونه یعنی ورمش بخوابه مدلش تغییر میکنه ازین صافی در میاد ؟ 

وای منم.سه هفته اس عمل کردم.اصن راضی نیستم.😭😭😭بینیم از سرتا پایینش یکیه.اول استخونی بود حداقل.الان گوشتی شده و پهن.دکترمم میگه من طبیعی عمل کردم😭😭😭۳۲تومن هزینه کردم اونم با هزار مشکل رفت و آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم.سه هفته اس عمل کردم.اصن راضی نیستم.😭😭😭بینیم از سرتا پایینش یکیه.اول استخونی بود حداقل.الا ...

وایی بینی منم همینه از سرتا پایینش یکیه گوشتی شده و پهن خدا کنه همش به خاطر ورم باشه بینیامون همون چیزی که میخوایم بشه . چقدر زیاد گرفته دکترت اسم دکترت چیه ؟ من ۱۹تومن شد بینیم الان اینطوره دلم داره میترکه 😥

وایی بینی منم همینه از سرتا پایینش یکیه گوشتی شده و پهن خدا کنه همش به خاطر ورم باشه بینیامون همون چ ...

من ک دیگه دوس ندارم بینیمو ببینم.تو خونه همه میگن وای چقد بینیت بزرگ شده میخوای چیکا کنی

کلا خیلی روحیم داغون شده

من ک دیگه دوس ندارم بینیمو ببینم.تو خونه همه میگن وای چقد بینیت بزرگ شده میخوای چیکا کنی کلا خیلی ر ...

ای بابا چرا اخه تو خونه همه میگن درست میشه ورمش میخوابه خوب میشه تازه هنوز بدون چسبشو ندیدنا .میگما ایدی تلمو واست میفرستم پیم بده ببینم بینیت چشکلیه 

ای بابا چرا اخه تو خونه همه میگن درست میشه ورمش میخوابه خوب میشه تازه هنوز بدون چسبشو ندیدنا .میگما ...

تو خونه ما ک همه ناامیدم کردن.اخه این دکترم مثلا خیلی خوب بود.ب همه گفته بودم بعد عملم همتونو زخمی میکنم.میگن خوب زخمی شدیم