2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 73 پست
یعنی مدلش تغییر میکنه اینطور نمیمونه؟ الان این عکسی ک برات میفرستمو نگا کن خط سبزایی ک من کشیدم یعنی ...

خیالت راحت اینجوری نمیمونه اصلا، چسبتو خوب بزن ک ورمش بره، چند وقته لمل کردی ، اناهیل خوردی 

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چند روزه شروع کردم . چرا دکتر بهم نمیگه ماساژ بده 

بعضی از دکترا نمیگن ، منم زیاد ماساز ندادم ولی وقتی یادم میوفتاد ماساز میداد، ماساز زیر دوش اب گرمم خیلی خوبه ،اروم ماساژ بده

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
سلام عزیزم منم یکماهه پورصیرفی عمل کردم. شما ورم بینیت بهتر شد؟؟؟ لطفا اگر پیاممو دیدی جواب بده

😐😐😐😐 سلام عزیزم منم یکماهه عمل کردم اصلا حس خوبی ندارم بینی فرم نداره اصن خیلی بد ریخته ‌شما راضی ای از عملت. 

البته کلا بی ربط بود ولی اعصابم بهم ریختس میخواستم ببینم فقط مشکل منه یا ن؟🥺

😐😐😐😐 سلام عزیزم منم یکماهه عمل کردم اصلا حس خوبی ندارم بینی فرم نداره اصن خیلی بد ریخته ‌شما راض ...

سلام عزیزم 

یکماه زوده

من الان یک ماه و بیست روزه عمل شدم ولی نسبت به یکماهم خیلی عوض شده گاهی ورمش میره

این بینی که الان شما داری پر ورمه 

حالا هرروز یه جاش یه ایراد پیدا میکنه 

طبیعیه همه همینطورن

درضمن چشما و صورت و لب هم ورم دارن ادم زشت دیده میشه

منم هنوز خیلی فرم بینیمو دوست ندارم ولی کلی تاپیکارو دیدم همه گفتن بعد یکیال خیلی عوض شده و دوسش داشتن

شما پیش کی عمل کردی؟

سلام عزیزم  یکماه زوده من الان یک ماه و بیست روزه عمل شدم ولی نسبت به یکماهم خیلی عوض شده گاه ...

نمتونم قبول کنم ورمه حس میکنم همینطور میمونه .بنظر شما با گذشت زمان علاوه بر اینکه کوچکتر میشه فرمش هم عوض میشه ؟. 

من مشهدم

پیش دکتر اکبریان عمل کردم.

نمتونم قبول کنم ورمه حس میکنم همینطور میمونه .بنظر شما با گذشت زمان علاوه بر اینکه کوچکتر میشه فرمش ...

من به یکی که پیش دکتر خودم عمل کرده بودم گفتم دوست ندارم دماغمو گفت هزار جور عوض میشه هرروز یه شکله

راستم میگه من ماه اول نیمرخم یچی دیگه بود الان یچی دیگه

واقعا یکماه خیلی زوده پر ورمه بینی 

من به یکی که پیش دکتر خودم عمل کرده بودم گفتم دوست ندارم دماغمو گفت هزار جور عوض میشه هرروز یه شکله ...

ممنون عزیزم امیدوارم همینطور باشه

امروزم که کلا کنار نوک بینیم فرو رفته روانم ریخته بهم 💔😶