2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 73 پست
آخه ندیدم کسی عوارض داشته باشه تواطرافیان .فقط یه مورد طبیعی عمل کرده که ناراضی هست.

دوست خالم بعد ۸ سال ک عروسکی عمل کرده بینیش انگار ریزش پیدا کرده همش این دکتر اون دکتره.منم بخاطر این مشکلات رفتم پیش یکی ک عوارض نداشته باشم.۸۰۰کیلومتر خیلی سخت بود برام‌.البته اینم نمیگفت ک ۱۰۰درصد تو همه.میگفت بعد چن سال نمایان میشه.میگفت حتی اگه یکی از ده نفر بیمارای من این مشکل و داشته باشن بااینکه دیگه اون وقت مسئولیتش با من نیس باید در مطبمو تخته کنم.بیشتر از اینکه دکتر باشه انسان شریفیه

دوست خالم بعد ۸ سال ک عروسکی عمل کرده بینیش انگار ریزش پیدا کرده همش این دکتر اون دکتره.منم بخاطر ای ...

منم دیدم همیچن موردیو انگارکیست اورده بودبینش اومده بود پیش دکترم که نشون بده بینیشو چندین سال پیش عمل کرده بود پیش یه دکتردیگه اصلا شبیه عمل شده هانبود بشدت بینیش ایراداشت بیچاره  خداخیرش بده آدم باانصاف کمه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم نیمه فانتزی . قوس هم داره فقط مدل بینیم از روبرو خوشم نمیاد

تا جا بیوفته طول میکشه، استرس نداشته باش ، فرم اصلیشو یکسال نشون میده، همیشه از رو ب رو دیرتر ورم میخوابه ،ولی از نیم رخ زودتر 

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
تا جا بیوفته طول میکشه، استرس نداشته باش ، فرم اصلیشو یکسال نشون میده، همیشه از رو ب رو دیرتر ورم می ...

یعنی مدلش تغییر میکنه اینطور نمیمونه؟ الان این عکسی ک برات میفرستمو نگا کن خط سبزایی ک من کشیدم یعنی بینی از اونجا اونقدر پهن میاد پایین تقریبا پل بینی و پایه بینی پهناش به اندازه پره هاس بینی من این مدلیه الان میترسم این مدلی  بمونه 😔

یعنی مدلش تغییر میکنه اینطور نمیمونه؟ الان این عکسی ک برات میفرستمو نگا کن خط سبزایی ک من کشیدم یعنی ...

اره تغییر میکنه، همش ورمه نترس اصلا، بینی تا جا بیوفته ۶ماه تا یکسال طول میکشه، منم فعلا ورم داره بینیم ، 

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤