2777
2789
عنوان

جرم بدون گواهینامه نشستن پشت فرمون

1568 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه و اتباع ام مدارک دارم اما گواهینامه ندارم پشت ماشین نشسته بودم ک ماشین چون دود میکرد توقیفش کردن و به اسم خودم رد کردن و گفتن ک دادگاهی میشم و باید تعهد بدپ بهمراه جریمه نقدی.کسی اینجا تجربه جریمه شدن داره چقدره جریمه اش؟از یکی شنیدم میگن از اتباع حدود ۷ ۸ سال پیش ۱۵میلیون گرفته بودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتباع رونمیدونم ولی من قبل ۱۸ سالگیم رانندگی میکردم گیرنمیدادن

نگران نباش جریمش فک نکنم خیلی باشه

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
اتباع رونمیدونم ولی من قبل ۱۸ سالگیم رانندگی میکردم گیرنمیدادن نگران نباش جریمش فک نکنم خیلی باشه

برای ایرانیا میگن صد تومنه ولی من چندسال پیش پدرم ک پشت فرمون نشسته بود اونم چون افغانیه گواهینامه نداره میخاستن براش ۱۵تومن جریمه ببرن ک با هزارتا بدبختی ماشین و با اسم یکی ک گواهینامه داره رد کردیم

برای ایرانیا میگن صد تومنه ولی من چندسال پیش پدرم ک پشت فرمون نشسته بود اونم چون افغانیه گواهینامه ن ...

اوه چه بد نمیدونستم بی انصافیه واقعن

خب شما که چنین تجربه ای داشتین چرا گواهینامه نگرفتین

اتباع رونمیدونم ولی من قبل ۱۸ سالگیم رانندگی میکردم گیرنمیدادن نگران نباش جریمش فک نکنم خیلی باشه

شما تعهوم دادی؟چون بدون گواهینامه بشینی دادگاهی میکنن الان من ک بدون گواهینامه پشت فرمون نشستم خود افسره میگفت باید بری دادگاه تعهد بدی و ممکنه ۲تا ۶ماه برات حبس ببرن

برای ایرانیا میگن صد تومنه ولی من چندسال پیش پدرم ک پشت فرمون نشسته بود اونم چون افغانیه گواهینامه ن ...

شما که چندین ساله ماشین دارین،باید یه نفرتون پاسپورت میگرفت باهاش گواهینامه میگرفتین...بی احتیاطی کردی،درباره نرخ شم اطلاعی ندارم وگرنه بهت میگفتم.

اوه چه بد نمیدونستم بی انصافیه واقعن خب شما که چنین تجربه ای داشتین چرا گواهینامه نگرفتین

برای گواهینامه باید پاسپورت بگیرم و اگ قبل از دانشگاه پاسپورت بگیرم دانشگاه خرج ویزاتحصیلی کردن پاسپورتمو نمیدن حدود ۴۵۰ دلاره اگ اشتباه نکنم واس همین وایساده بودم تا دانشگاه ک اینطودی شد

عجب جرعتی داری واقعا فکر کردی بهت رحم میکنن؟ بما که هم وطنیم بها نمیدن اونوقت توهمچین کاری کردی؟

خودتون تاحالا تجربه جریمه شدن بخاطر نداشتن گواهینامه داشتین؟چقدره جریمش معمولا

شما تعهوم دادی؟چون بدون گواهینامه بشینی دادگاهی میکنن الان من ک بدون گواهینامه پشت فرمون نشستم خود ا ...

نه اینطوری نشد

دوستمم دوران دبیرستان بدون گواهینامه تصادف کرد فقط خسارت ماشین طرفو داد بیمه قبول نکرد همین

شما که چندین ساله ماشین دارین،باید یه نفرتون پاسپورت میگرفت باهاش گواهینامه میگرفتین...بی احتیاطی کر ...

ممنون داداشم گواهینامه داره ولی من پشت فرمون بودم و اسم و فامیل خودمو گرفت ولی کارت شناسایی ازم نگرفت

2790
2778
2791
2779
2792