2777
2789
عنوان

ترکیه

503 بازدید | 25 پست

من زیاد میرم ترکیه چون مادرشوهرم داره کارای اقامتیشو اونجا انجام میده باهم میریم 

شوهرم گاهی برای کارش باید بره اونجا

دخترعمم مریضه و تنها اونجا زندگی میکنه و ما به اون سر میزنیم و وقتی میریم خونه اون میمونیم

ینی پول هتل نمیدیم

چندبار زمینی رفتیم حتی

من درامدم گفتم چون هنوز دانشجوعم درامد زیادی ندارم

هنوزم با شوهرم خرجمون یکی نشده که اون بخواد خرج سفر منو بده البته درامد اونم خیلی زیاد نیست به هرحال سال هاست کار میکنه

پس انقدر تیکه نندازین که پولداری و خواستی پز بدی

اگ لیست قسط من و شوهرم ببینید برامون گریه میکنید

ما فقط دوست داریم شاد زندگی کنیم و لذت ببریم همین

لطفا قضاوت نکنید💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌🏻

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

باشه خب توضیح داره؟خوش باشین آن شالله

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807
خوش باش عزیزم به بقیه چه ربطی داره

💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

خب الان موضوع چی شد !؟خب منم زیاد می رم ترکیه مردم دیگه اینقدر بد نیستن که ترکیه هم مثل ایرانه خونه هاش همچین گرون نیست از ۱ ۲ میلیارد شروغ میشه دیگه عادیه تو ایران هم همینه دیگه بلیطش هم ک ارزونه والا پولداری نیست اینقدر ب فکر مردم و دهن مردم نباش هر کس هم گفت پولداری ولش از جیب اونا ک بر نمیداری

دیوانه سالم
ترکیه یک کشور کاملا جهان سومیه و تفاوت چندانی با ایران نداره

دقیقا کاش همه مثل شما اینو بدونن و بفهمن ترکیه رفتن پز دادن نیست