2777
2789
عنوان

ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 25 پست
خب الان موضوع چی شد !؟خب منم زیاد می رم ترکیه مردم دیگه اینقدر بد نیستن که ترکیه هم مثل ایرانه خونه ...

💕🙏🏻

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زندگی تو ترکیه خوبه؟من ارایشگرم میتونم در امد خوبی داشته باشم؟میخوام برم باکو ولی واحد پولش زی ...

نمیدونم والا من که ایرانم فقط میدونم مثلا اجاره خونه هاشون نسبت به اینجا بیشتره 

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
خوب بگو دیگ اهه

دیگه نمیخوام چیزی بگم 

قبلا چندبار تاپیک زدم یه عده درخواست دوستی دادن که فحش بدن فقط برای همین اینو گفتم

دقیقا کاش همه مثل شما اینو بدونن و بفهمن ترکیه رفتن پز دادن نیست

خب تا نری که متوجه نمیشی فقط رفتید میبینید یک کمی فقط از ایران بهتره

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
میدونی اجاره خونه با پول شارژ و برق گاز چقدر میشه ماهیانه؟

نه والا 

میدونم ۳ مدل خونه دارن که یه مدلش از این برج خفناست اون میدونم شارژش خیلی زیاده

ما با ترکیه رفتن تو چیکار داریم دختر

شما نه ولی یه سری درخواست دوستی میدن که بعدش بهم فحش بدن که ما نداریم بخوریم تو اومدی پز بدی

شما نه ولی یه سری درخواست دوستی میدن که بعدش بهم فحش بدن که ما نداریم بخوریم تو اومدی پز بدی

دلم به مردم سوخت . تا حدی فشار زیاده که علنا اومدن میگن ما نداریم بخوریم اونوقت شما پز میدید . حالا من نمیگم شما پز دادید ولی کم نیستن افرادی که توی همین سایت پز میدن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دلم به مردم سوخت . تا حدی فشار زیاده که علنا اومدن میگن ما نداریم بخوریم اونوقت شما پز میدید . حالا ...

مثلا یکی همیشه میگه شوهرم سه شغله اس هتلداره . نمایشگاه ماشین و مبل داره و یک سال بود فقط از هدایای شوهرش به این عکس میذاشت . 

یه بنده خدایی هم تاپیک زده بود که بیاید امسال سفره های یلدامون رو استوری نکنیم همه خوراکی ندارن و فلان (منم خبر دارم که وضعش خوب نیست بنده خدا سه تا هم بچه داره ) 

اونوقت یکی در جواب تاپیکش نوشته بود برو بابا !!!

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دلم به مردم سوخت . تا حدی فشار زیاده که علنا اومدن میگن ما نداریم بخوریم اونوقت شما پز میدید . حالا ...

از اون دونفر یکیشون هم استانیم بود برای شوهرش سفارش کردم بهش کار بدن پیش شوهرخواهرم

خب دیگه بیشتر از این چیکار کنم؟ منم میدونم بخدا ما که دوتامون درامد داریم بازم پیش میاد کارتمون خالی میشه چه برسه به اونایی که یه نفر تو خونشون کار میکنه