2777
2789
عنوان

متنفرم اه

139 بازدید | 27 پست

وقتی عروسمون میاد خونه پدرم منم اونجا بودنی چون دختر خانوادم همه میشینن  من پذیرایی میکنم بعد اون اوردنی عروسمون هیچ وقت میوه چایی به من نمیگیره بنظرتون معنی این کارش چیه

بودنی و آوردنی افعال جدیدن؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم جلوش ی دفه نگیر

اعتراض میکنن همچین آدمایی

بعدش دلیلش رو بگو

یا مثلا هر موقع داشت ب بقیه تعارف میکرد بهت نداد...بگو فلانی ب من ندادی...یادم باشه منم ب تو ندم...باشوخی و خنده بگو ک فاز متلک ورنداره

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
اون  بعدشم والا همسن مامانمه😒ولی چه کنیم کلا عیبه خیلی دلم برا داداشم میسوزه😶

نفهمیدم شما چندسالتونه

ایشون چندسالشونه، همسن مادرته، داداشت چندسالشه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
من خیلی کوچکترم از ایشون ولی اونا سنشون زیاده 

خب عزیزم اینطوری که میگی پس سنشون خیلی بالاتر از شماست، و نمیخوان جلوی شما خم و راست بشن

بهتره اینطور مواقع چشم پوشی کنید گلم چون مسلما هیچ کس دوست نداره یه کوچکتر از خودش بشینه اون ازش پذیرایی کنه

بی خیال شو

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
😂ماکه کلا چشم پوشی کردیم اینم روش

افرین دحتر خوب  هرچی هستن بزارین واسه خودشون باشن

میدونی مادر من همیشه در جواب کسایی که میگن چرا به عروست فلان حرفو نمیزنی یا چرا نمیگی فلان کارو کنن

میگه من پسرمو زن دادم که بره زندگیشو بکنه، قراره خودش زندکیش رو بسازه، من به وقت خودم زندگیمو ساختم قرار نیست زندکی پسرمم شبیه خواسته های من بشه

شماهم بی خیال شین، در هفته دوبار بیشتر نمیبیننشون که نهابت سه بار

این دنیا ارزش نداره اینطور اوقاتمونو تلخ کنیم