2777
2789
عنوان

متنفرم اه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست
افرین دحتر خوب  هرچی هستن بزارین واسه خودشون باشن میدونی مادر من همیشه در جواب کسایی که میگن چ ...

روزی ۱۰ بار میره خونه ننش بعد داداشمو نمیزاره بیاد خونمون🙂

افرین دحتر خوب  هرچی هستن بزارین واسه خودشون باشن میدونی مادر من همیشه در جواب کسایی که میگن چ ...

مادرمم همینو میگه فقط چرا با من لجه خوب من که پا میشم بیارم خودش نمیزاره بعد به من نمیگیره

بعدشم هعی میگه چرا فلان چیزتون کثیفه تمیز نمیکنین

والا من مامانم خیلی حساسه رو تمیزی از اون ورم من کارای خودمو کردم میرم خونه مادرمم کمک والا این فقط گیر میده اصلا کار نمیکنه مهمون امدنی میخواد خودشو خوب جلوه بده هلاک میکنه خودشو اعصابم خورده ولی بخاطر داداشم نمیشه چیزی گفت بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی ۱۰ بار میره خونه ننش بعد داداشمو نمیزاره بیاد خونمون🙂

عزیزم

عیب نداره بالاخره داداشتم یه روز خسته میشه

ندیدم تا حالا مردی از خانوادش دور باشه و افسردگی نگیره

خیلیا قبلا اومدن پیشم که شوهرم دیگه مثل قیل دوسم نداره به خاطر من قید خونوادشو زد اما الان میگه تو کردی، تو خونوادمو ازم گرفتی

مردا نمیتونن از همخونشون جدا باشن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
مادرمم همینو میگه فقط چرا با من لجه خوب من که پا میشم بیارم خودش نمیزاره بعد به من نمیگیره بعدشم هع ...

کار خوبی میکنید اون میخواد خودشو جا کنه ولی خب بلد نیست

اهمیت نده، ماشاالله سرحال و جوونی خودت کاراتو بکن که بعدا نگه کارای خواهرتم من انجام میدم

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
کار خوبی میکنید اون میخواد خودشو جا کنه ولی خب بلد نیست اهمیت نده، ماشاالله سرحال و جوونی خودت کارا ...

دبگه مجبوریم به غیر از این نمیتونیم کاری کنیم که😔

کار خوبی میکنید اون میخواد خودشو جا کنه ولی خب بلد نیست اهمیت نده، ماشاالله سرحال و جوونی خودت کارا ...

من حتی نمیزارم کارای مادرمم انجام بده ماشاله مامانم خودشم جوونه کاراشو خودش میکنه یا من

من حتی نمیزارم کارای مادرمم انجام بده ماشاله مامانم خودشم جوونه کاراشو خودش میکنه یا من

ماشاالله

خدا حفظشون کنه

پس دیگه بهش کر نکن

ترکا یه چیزی میگن اینجور مواقع ولی خب خیلی زشته من به خاطر حیای بالا نمیتونم بگم😁

خب عزیزم اینطوری که میگی پس سنشون خیلی بالاتر از شماست، و نمیخوان جلوی شما خم و راست بشن بهتره اینط ...

ببخشیدا شمارم اذیت میکنم با حرفام ولی واقعا نیاز به درد دل دارم خواهر که ندارم مادرمم همش میگه اشکال نداره تو حواست به شوهرتو زندگیت باشه 

ولی حتی من حرف میزنمم باهاش جوابمو نمیده😑🙄

ببخشیدا شمارم اذیت میکنم با حرفام ولی واقعا نیاز به درد دل دارم خواهر که ندارم مادرمم همش میگه اشکال ...

اشکال نداره عزیزم

حرف مادرت درسته، بچسب به شوهر و زندکیت همونطور که برادرت چسبیده

خودش به روز سرش میخوره به سنگ برمیگرده

بگو خودمم ترکم🤣

نه اخه واقعا زشته

گفتنش مساویه با یا تعلیق شدنم یا سیل درخواستها ی دوستی