2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان قیمتا بالاس  ولی مناسب میخواد ام دی اف نزنه ، ملامین مناسب تره

ملامین زود خراب میشه یا خوبه فردا نگه تو گفتی

آهان اینم گفتن که مثلا متحرک هست هر جا رفتی میتونی ببری

من گفتم نمیشه قبل بزنی آهن میزدن ارزون در نمیاد

دقیق نمی دونم  ولی همسرم دکوراسیون داخلی داره  معمولا برای کمد و اشکاف ملامین میزنن برای ...

آره بهش بالای ۲۵تومن گفتن

چون شهرستانم هست میگه مگه خونه  چند میخرن 

این همه پول کمد دیواری بدم

ملامین زود خراب میشه یا خوبه فردا نگه تو گفتی آهان اینم گفتن که مثلا متحرک هست هر جا رفتی میتونی بب ...

اگه اب نریزن روش هیچکار نمیشه 

نه دیگه قابل جابجایی نیست که ولی میشه دوباره به نصاب بگن براشون باز کنن و جای دیگه کاررو ببندن البته اگه اندازه اش اوکی باشه

آره بهش بالای ۲۵تومن گفتن چون شهرستانم هست میگه مگه خونه  چند میخرن  این همه پول کمد دیو ...

من که هیچ مدلی از نحوه محاسبه اینا سر در نمیارم برای آشپزخانه و سه اتاق و یه کنسول برا ما 120 تومان قیمت داره دیروز

اگه اب نریزن روش هیچکار نمیشه  نه دیگه قابل جابجایی نیست که ولی میشه دوباره به نصاب بگن براشون ...

نه دیگه کمد دیواری چون اتاق خوابشون هست آب نمیخوره که

پس بگم بگو ملامین بزنن شاید ارزون دراومد 

نئوپان پس چیه 

معذرت میخوام هی سوال میپرسم

من که هیچ مدلی از نحوه محاسبه اینا سر در نمیارم برای آشپزخانه و سه اتاق و یه کنسول برا ما 120 تومان ...

جنسا بشدت گرون شده 

باور کن همسرم وقتی میخواد قیمت دقیق بگه اول زنگ میزنه انبار جنس قیمت میگیره بعدی به مشتری قیمت میده 

شما کدوم شهری

نه دیگه کمد دیواری چون اتاق خوابشون هست آب نمیخوره که پس بگم بگو ملامین بزنن شاید ارزون دراومد  ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه نئوپان اصلا مقاوم نیست 

ملامین بزنه 

ملامین هم مغزیش ام دی اف هست فقط روکشش ضعیفه که اگه آب بخوره باد میکنه 

من که هیچ مدلی از نحوه محاسبه اینا سر در نمیارم برای آشپزخانه و سه اتاق و یه کنسول برا ما 120 تومان ...

اینم فکر کنم یه سه در سه یا کمتر هست 

همه وسایلاش مونده وسط دیروز گفت اینهمه میخوان منم گفتم چطور حساب کردن