2777
2789
عنوان

پا گشا جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 73 پست

به نظر من دعوت کن خونه.‌ولی غذا از بیرون بگیر .سالاد وژله اینا خودت بزار.

یا اینکه اکه بیرون سنگین میشه برات همون شوهرت جوجه وکوبیده درست کنه ‌.شما هم میتونی یه سوپ جو هم کنارش بزاری.

منم پاکشا جاریم دعوت کردم بردم رستوران..چون اوایل بارداری بودم وبه شدت بد ویار وهمیشه زیر سرم.اما بعدش مادر شوهرم گلایه کرد که بهمون بی احترامی کرده اگه نمیتونه خبر دارم هفته بعدش خواهراش مهمونش بودن..‌در حالی که من چون حالم بود ونمتونستم خونه تمییز کنم هر یکی دوهفته یبار میمومدن خونه وزندگیم رو تمییز میکردن وغذا برام درست میگردن میرفتن..

ولی اگه مادر شوهرم اینا رو دعوت میکردم خونه میدونستم که برا کمک نمیان..حالا شما اگه میدونی میان کمکت همون خونه بگیر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من دعوت کن خونه.‌ولی غذا از بیرون بگیر .سالاد وژله اینا خودت بزار. یا اینکه اکه بیرون سنگین ...

منم میخام ببرم رستوران 

البته ۶ماه پیش عقد کردن هنوز پاگشا نکردم

مادرشوهرم هم اونارو رستوران دعوت کرد برای پاگشا،خونواده اونا هم مارو رستوران بردن 

فک نکنم زشت باشه اینطوری نه

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
انشالله نمیگیری بعد ۱۲ هفته واکسنتو بزن بخدا تاثیر داره نزده بودم ریه هاپ درگیر میشد احتمال ۹۰ درصد ...

من یه هفته  قبل بارداریم دوز دوم رو هم زدم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
منم میخام ببرم رستوران  البته ۶ماه پیش عقد کردن هنوز پاگشا نکردم مادرشوهرم هم اونارو رستوران ...

بسته به رسم ورسوم خودتون داره..اینجوری که میگین نه زشت نیست.

ولی مادر شوهر من میگه مگه فقط برا غذا میام که ببری رستوران بی احترامی میدونه .

بسته به رسم ورسوم خودتون داره..اینجوری که میگین نه زشت نیست. ولی مادر شوهر من میگه مگه فقط برا غذا ...

منم خودم وقتی رستوران بردن بدم اومد ولی میگم مثل خودشون رفتار کنم که درک کنن چقدر زشت بوده کارشون

منم خودم وقتی رستوران بردن بدم اومد ولی میگم مثل خودشون رفتار کنم که درک کنن چقدر زشت بوده کارشون

ما همیشه مهمونیا تو خونست کسی رستوران نمیبره..

ولی من به خاطر شرایطم تازه قبلش با خواهر شوهرم مشورت کردم گفت تو که اصلا حالت خوب نیست همون ببر رستوران.

تازه غرض من از زنگ زدن بهش این بود که بگن خودمون میاییم کمک ولی وقتی اینجوری گفت منم بردم رستوران.تازه باغ رستوران بردم وبعدش هم پذیرایی چایی اینا کردم  .اینجور نبود که غذا بخورن بلند شن..یه الاچیق بزرگ گرفتیم تا ۱۲ هم نشستیم

به نظر من دعوت کن خونه.‌ولی غذا از بیرون بگیر .سالاد وژله اینا خودت بزار. یا اینکه اکه بیرون سنگین ...

هیچکی نمیاد کمکم همه کارا رو خودم باید بکنم یبارمهمونی داشتم شوهرم با زبون خودش گفت فلان ساعت بیاین کمک همشون موندن ساعت ۹ شب اومدن شام خوردن و ریخت و پاش و خدافظی 

صلوات
ما همیشه مهمونیا تو خونست کسی رستوران نمیبره.. ولی من به خاطر شرایطم تازه قبلش با خواهر شوهرم مشورت ...

افرین خیلی خوبه ،ولی اونا یه شام دادن و تموم کردن بهم خیلی برخورد واقعا هم زشته 

ولی کار شما خیلی خوب بود و تمام احترام ها حفظ شد

هیچکی نمیاد کمکم همه کارا رو خودم باید بکنم یبارمهمونی داشتم شوهرم با زبون خودش گفت فلان ساعت بیاین ...

خودت شرایط رو بهتر میدونی با شوهرت مشورت کن..نظرات دوستان رو در نظر بگیر ویه تصمیم  که بهت فشار نیاد بگیرید.

ولی ای کاش اینجور مواقع مادر شوهرها هم یه کم هوا عروس ها رو داشتن.چه جوره خودشون حالشون بد باشه ما وظیفه داریم کاراشونو انجام بدیم.

خودت شرایط رو بهتر میدونی با شوهرت مشورت کن..نظرات دوستان رو در نظر بگیر ویه تصمیم  که بهت فشار ...

هعییی ای کاش اونقدری که من تو مهمونیاشون کمک میکنم کمک کنن هرچند من توقعی در مقابل کمک کردن به اونا ندارم 

صلوات

رستوران بردن بد نیست بستگی داره چ رستورانی با چه میزی براتون بچینن ما همیشه مهمونیامون رستورانه و واقعا از نظر هزینه هم خیلی بالاتر از خونه درمیاد