2777
2789
عنوان

پا گشا جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل جاری اون کاربره که تاپیک پربازدید شد به جاریت پیام بده بگو من از شلوغ کاری خوشم نمیاد براتون کشک بادمجون بذارم یا اش کشک😂😂

اگرم گفت نمیایم بگو باشه پس فردا حرف درنیارین بگین دعوت نکرده ها

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
مثل جاری اون کاربره که تاپیک پربازدید شد به جاریت پیام بده بگو من از شلوغ کاری خوشم نمیاد براتون کشک ...

جدی میگی 

چقدر بی ادب 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
ای جانم خدا نینیتو حفظ کنه اره دخمله ولی من سنگین بودم خودم وزنم زیاد بالا رفته بود کرونا گرفتم لاغر ...

چند هفتگی گرفتی کرونا خ اذیت شدی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
مثل جاری اون کاربره که تاپیک پربازدید شد به جاریت پیام بده بگو من از شلوغ کاری خوشم نمیاد براتون کشک ...

داستان اون چی بوده؟  

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

جدی میگی  چقدر بی ادب

اره پربازدید بود

جاریه ظاهرا با خانواده شوهرش بحث داشته پیام داده بود یه جوری که نوشته بود من مث ت  بلد نیستم سفره رنگین بچینم از ساده خوشم میاد حالا بین این دو غذا چیو بپزم؟ این عروسه گفته بود نه ممنون ما مزاحم نمیشیم

اونم گفته بود باشه پس بهشون بگو دعوتت کردم خودت نیومدی فردا حرف نزنن واسم😂😂😂😂😂

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
اره پربازدید بود جاریه ظاهرا با خانواده شوهرش بحث داشته پیام داده بود یه جوری که نوشته بود من مث ت ...

یاخدا باورم نمیشه 😂😂😂😂😂😅

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
منم خ میترسم بگیرم تو بارداری کرونا 

انشالله نمیگیری بعد ۱۲ هفته واکسنتو بزن بخدا تاثیر داره نزده بودم ریه هاپ درگیر میشد احتمال ۹۰ درصد یا خودم یا نینی از دست میرفتیم نگران نباش انشالله نمیگیری رعایت کن حتما من قربانی تست منفی کرونا شدم کرونای شوهرم مثبت بود ولی رفت تست داد گفتن منفیه یه سه روز بعدش که منم حالم بد شد  دوباره تست دادیم گفتن کروناست

صلوات