2777
2789

طلبکار نیستم حتماباید نشونم میداد. جبهه نگیرین.  بارداره. حصوصی ترین چیزا زندگی مشترک هما میدونیم.فقط ی بدی داه خیلی میخاد خودشا بالا و مایه دار نشون بده. عقده داره. منم اکثرا اوقات میگم بزار بگه. خودشا خالی کنه 

هی همش میگفت فلان چیز خریدم. فلا مدل فلان و.. 20 تومن فلان جنسم شد و.... من همش میگفتم مبارکه. حتی ی بار با مامانش زنگم زدن ک اره ما نوه اولمه چیا بخرم سیسمونی منم همه چیا ک خریده بودم گفتم و چیزایی ک لازم ب کارم نیومدم گفتم نگیر و.. 

بعد چند روز پیش گفت اتاقو چیدم وای فلان شده. و... 

گفتم مبارکه عکس بده. اول ک بحثو عوض کرد. بعد ی ساعت اومد فکر کرد یادم رفته 

گفتم چی سد پس. گفت چی گفتم عکس اتاق نی نی. از اون روز رفته ک رفته منم محلش ندادم دیگه 

مامانم میگه چون دروغ زیاد گفته. گفته عکس بدم ضایع میشم. 

خودم میگم شاید ترسیده چشم بخوره بعد باز میگم من ک همه وسایلاشو دیدم. حتی بعضی رو عکسشونم فرستاده

شما میگیم دروغ گفته؟ 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن قضیه چشم‌حوردن نیست اگ از چشم میترسیو اینقد پز نمیداو احتمالا خیلی ساده و سطحی وسیله خریده

مامانمم همینا میگه. من دیگه محلش ندادم ولی خیلی دوست دارم حالشو بگیرم

واقعا یعنی انقدر خودت و درگیری یه دروغ گفتن یا نگفتن این و اون میکنین

شایدم زنتون کنه که انقدر خامی

بیخیال بابا حواستون و بدین به زندگیه خودتون 

بعضیا مثل پول خرد هستن پرسرو صدا، اما بی ارزش😏
وای خدا لعنتت نکنه اون چه وضع عنوانه😅من متنفرم از اینا که فکر چش خوردن و اینان.ولی شاید دلیل خاصی د ...

خخخخخ. چ دلیلی اخه. هر چی لباس اینا می‌گرفت عکس میداد. 

فقط چیزای گرونا عکس نتی مبداد میوفت اینو سفارش دادم

واقعا یعنی انقدر خودت و درگیری یه دروغ گفتن یا نگفتن این و اون میکنین شایدم زنتون کنه که انقدر خامی ...

زنتون کنه یعنی چی؟ 

درگیر نیستم سواله برام عزیزم 

شاید بِلوف زده حالا مونده توش😂 یه چند وقت فکر کنه یادت رفته دوباره تماس میگیره، اگه از دوستی باهاش راضیی خب شما زنگ بزن ،هم احوال خودشو بپرس هم نی نی شو

ببخشیدا احساس کردم متن تون لهجه داره😁 شما اهل اصفهانید؟!!!

زنتون کنه یعنی چی؟  درگیر نیستم سواله برام عزیزم

سنتون رو نوشتم زنتون😀

ولش کن بنده خدا من اصلا هیچکس برام مهم نیس از تمام کسایی هم که حتی یک درصد بهم حس بد یا انرژی بد بدن به راحتی فاصله میگیرم

شاید بِلوف زده حالا مونده توش😂 یه چند وقت فکر کنه یادت رفته دوباره تماس میگیره، اگه از دوستی باهاش ...

بله خخخ کجاش لهجه داره 

سنتون رو نوشتم زنتون😀 ولش کن بنده خدا من اصلا هیچکس برام مهم نیس از تمام کسایی هم که حتی یک درصد ب ...

خداوکیلی ت شوکم اخه چرا اینقدر دروغ 

خداوکیلی ت شوکم اخه چرا اینقدر دروغ 

من تو این چند سال که بهم گذشته همه جور ادمی دیدم اکثر دوستامو گزاشتم کنار میدونی چرا چون بد و خوب زندگیه ادمو هر کس یجور میبینه بعدشم ما ضامن عقده ها و مشکلات روانی دیگران نیستیم که بخوایم خودمونو اذیت کنیم گرونیه و مشکلات زیاد یه سریا عقده ای شدن