2777
2789
عنوان

واژینیسموس

2543 بازدید | 114 پست

لطفا اونایی که اطلاعات دارن بیان واژینیسموس دارم خیلی کارا کردم خسته شدم افسرده شدم دیگه نمیتونم مشاوره هم برم هزینه اش بالا هست خیلی حالم بده مزاجم سرد شد تخمدان پلیکیست هم گرفتم اما روم نمیشه برم دکتر از تحقیر شدن خسته شدم دیگه هیچ اعتماد به نفسی ندارم هیچی از منه قبلیم دیگه وجود نداره نابود شدم یکی خواهرانه کمکم کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم اینجوری بودم  تحمل دردش نداشتم کل بدنم خودبخود منقبض میشد و خودمو سفت میگرفتم همینم باعث میشد درد هزاربرابر و خارج از تحملم بشه 

من پماد بی حسی زدم یکم بهتر شدم 

چند بار اینکارو کردم تا موفق شدم 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
فقط با پماد بی حسی خوب شدی

بله پماد استفاده کردم درد کمتر شد همین باعث کاهش استرسم شد کمتر بدنمو منقبض میکردم 

البته ژل  روان کننده اسمشو دقیق نمیدونم اونم میگن خوبه 

همین درد کمتر بشه برات خوودتم‌ناخوداگاه ریلکس میشی

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
بله پماد استفاده کردم درد کمتر شد همین باعث کاهش استرسم شد کمتر بدنمو منقبض میکردم  البته ژل & ...

لوبریکانت استفاده کردم روان کننده هس اما بی حسی استفاده نکردم اگه بی حسی تاثیر داره به نظرت بوتاکس هم تاثیر داره؟

عزیزدلم فقط نترس نترس نترس هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته هر چی میگن درد داره و فلان اصلا هیچی نیست ببخشید عزیزم اگه با دیلاتور تمرین کردی جواب نداد اول با یه انگشت شروع کن مرطوبم باشه از همین روان کننده ها بزن به انگشت

عزیزدلم فقط نترس نترس نترس هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته هر چی میگن درد داره و فلان اصلا هیچی نیست ببخش ...

این روش امتحان کردم نتونستم الان دیگه اصلن میل جنسی ندارم