2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 114 پست
خدامنو ببخشه😂😂 ولی یکم با خودت کار کن منظورم اینه که ور برو یذره اماده بشی ترس و خجالتت کامل بریزه ...

خجالت بکش😂😐😜😜الکی مثلا

یکی تو زندگیمه که نفسام بسته به نفساش   خدایا منو باهمسرم خوشبخت کن❤حتی اگه زندگیم بهشتم باشه بدون تو نمیخوامش..! بعد هفت سال به عشق یه طرفم رسیدم خدایاشکرت خیلی سختی  کشیدم خیلی اذیت شدم ولی الان واقعا خوشبختم که منو به بزرگترین ارزوم رسوندی.💞💋خدایا همه ی عاشقای واقعی رو به هم برسون🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@پریناز_خانوم  

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اووو خیلی زیاده که.توی این ۷ سال مشکل داشتید توی تمام روابطتون؟یعنی اوج لذت رو تجربه نمیکردید؟

خیلی خوبیم همدیگرم دوست داریم فقط این مشکل و داریم حتی همسرم خونه و ماشین رو به نامم زد دلم قرص بشه یه کم از افسردگی در بیام 

خیلی خوبیم همدیگرم دوست داریم فقط این مشکل و داریم حتی همسرم خونه و ماشین رو به نامم زد دلم قرص بشه ...

خیلی جدی گرفتیش

یکم بیخیال شو واقعا چیزی نیس تو ذهنت چی ساختی ازش