2777
2789
عنوان

سیر برای واژن

190 بازدید | 9 پست

کسی تا حالا از سیر برای رفع عفونت واژن استفاده کرده؟ـ

((منظورم اینه که سیر رو توی واژن قرار داده یا نه؟؟))

بعدش جواب گرفته؟؟؟

- سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیرهای خود را می پرستند..

بخدا علم به زانو درآوردید دیگ آخه خواهر من این چکاریه برو دکتر دارو استفاده کن 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....

نشنیدم توی واژن قرار بدن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نکن گلم

میسوزونه

چکاریه هرچی دم دستتون بیاد بچپونین تو اخه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
بخدا علم به زانو درآوردید دیگ آخه خواهر من این چکاریه برو دکتر دارو استفاده کن 

عزیز دکتر چی میده مگه

ارم خودش باید خودشو درمان کنه

- سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیرهای خود را می پرستند..
عزیز دکتر چی میده مگه ارم خودش باید خودشو درمان کنه

نکن عزیزم اگه قرار بود همه خودشون خودشونو درمان کنن که دیگ سنگ رو سنگ بند نبود 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....