2777
2789

چکار کنم؟

خودش هرچی دلش میخواد بهم میگه بعد من حتی کوتاه جوابش رو میدم بهش برمیخوره. اصلا حق ندارم هیچی ازش بگم زودی بهش برمیخوره ۳/۴روز قهر میکنه حرف نمیزنه بعدم من باید برم منت کشی وقتی ام قهر میکنه همش ابراز پشیمانی میکنه از اینکه با من ازدواج کرده:بهم میگه ازت بدم میاد و... دلمو خیلی میشکنه با حرفاش😔

دیگه منتشو نکش😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین من پسرم میدونم 

چون شمارو دوست داره بهش بر میخوره

ادم وقتی از کسی که خیلی دوستش داره یه کوچیک ترین چیزی میشنوه ناراحت میشه

🌹خداوندا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن🌹
میدونین من پسرم میدونم  چون شمارو دوست داره بهش بر میخوره ادم وقتی از کسی که خیلی دوستش داره ...

نه والا بیشتر لوسن،همسر منم اوایل همینطور بود یبار بهش گفتم با بچه ازدواج نکردم که همیشه نازشو بکشم ناسلامتی ۳۰سالته.خودش متوجه شد کارش اشتباس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه والا بیشتر لوسن،همسر منم اوایل همینطور بود یبار بهش گفتم با بچه ازدواج نکردم که همیشه نازشو بکشم ...

😅ما پسرا الکی قیافمون قویی از درون خیلی احساساتی هستیم

🌹خداوندا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن🌹
میدونین من پسرم میدونم  چون شمارو دوست داره بهش بر میخوره ادم وقتی از کسی که خیلی دوستش داره ...

کاملا حرفتون نه تنها من بلکه همه اساتید روانشناسی هم رد میکنن و میگن اشتباهه

پسر خوب یک آدم سالم با فیزیک و روان سالم با درون سالم رفتار و خروجیه سالمی داره.

مگه اینکه خلافش ثابت شه. 

فقط یکم خام تشریف دارن و ممکنه نیاز به طرحواره درمانی داشته باشن.

ینی چی؟ من چون دوستت دارم گند میزنم بهت و حالتو بهم میزنم؟ این ها همش در علم و تجربه دلایل وجود داره

اغلبشم برمیگرده به کودکی و روش تربیتی

کارشناس همه مسائل

شوهر منم اینجوری دقیقن دیگه خسته شدم منم هر چی دلش میخاد میگه طاقت جواب درست رو نداره وقای میخای حق رو بهش بدی مثلا بگی اره منم اشتباه کردم بدتر جو میگیره و حق به جانب میشه منم الان 6 روزه قهرم در واقعه قهره باهام

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹