2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم پنج سالشه قدش خیلی کوچیکه به نظرتون واس قدش چی بدم بهش؟شرایط دکترم فعلا ندارم

خواب از۹ تا ۲ شب خیلی مهمه  غذاهای حاوی کلسیم پروتئین و مواد معدنی تو نت بزن اونایی که کلسیم بیشتری داره تو برنامه غداییش باشه ورزشهای کششی  شنا والیبال بارفیکس  زندگی شاد وبدون استرس طب سنتی وسوزنی هم میگن راه حلهایی دارن ولی چقد تاثیر داره رو نمیدونم چیزای سنگین بلند کردن قدرو کوتاه میکنه حرکات اصلاحی توسط طب فیزیکی تو نت بزن متخصصاشون تو اینستاهم زیادن 

سلام  برای افزایش قد شیر پرچرب بی نظیر به علاوه پنیر محلی . ریز مغذی ها کامل به بدن فرزندتان ب ...

سلام عزیزم من دانشجو علوم تغذیه هستم، والا تا الان من واسه افزایش قد بلدم نه کاهش قد نمیتونم نظر بدم چون دانشجو هستم اما نوشابه رشد قطع می‌کنه اما عقلانی نیست نوشابه بخوری . نظر قطعی ندارم . 

یکم از این قدهاتونو به منه بینوای کوتوله بدید

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
سلام عزیزم من دانشجو علوم تغذیه هستم، والا تا الان من واسه افزایش قد بلدم نه کاهش قد نمیتونم نظر بدم ...

سلام گلم من دخترم ۱۳ سالشه ۱ ساله پریود هم میشه قدش ۱۵۹ خیلی کوتاهه نمیدونم واسش چیکار کنم تغذیه ی خیلی خوبی داره و شبا هم زود میخوابه اما هرچی میگم ورزش نمیکنه😑 قد باباش هم حدودا ۱۸۶ ایناس خودمم ۱۵۵ خانواده ی خودم و همسر م به جز خودم خیلی بلندن

به نظرت چکار کنم بلندتر شه؟

🤍
سلام گلم من دخترم ۱۳ سالشه ۱ ساله پریود هم میشه قدش ۱۵۹ خیلی کوتاهه نمیدونم واسش چیکار کنم تغذیه ی خ ...

سلام روز بخیر

اول بگم میانگین قدی دخترا در ایران ۱۶۰، پس خیلی نگران نباشید بدون نتیجه آزمایش ببینیم نمیتونم قطعی بگم اما مهمترین عامل افزایش قد ویتامین D,اگه ویتامین Dخوب به بدن میرسه پس در جذب مشکل داره که همه اینا باید تک تک بررسی میشه اما اگه دختر شما بدون هیچ مشکلی در نظر بگیریم میشه چندتا توصیه کرد :روی و ویتامین Dبی نهایت در افزایش قد موقر هستند استفاده از شیر پرچرب به صورت روز در میان عالی در کنار این انجام حرکات کششی شانه . طناب زدن هم ورزشی ساده اما مفید بارفیکس هم خوبه . شنا و والیبال و بسکتبال هم می‌تونه کمک کنه . چون علاقه ای به ورزش نداره بنظرم اینکه طناب زدن حداقل جدی بگیرند . افزایش قد به موارد مختلفی بستگی داره مثلاً ملاتونین  چرخه خواب تنظیم می‌کنه که در ذرت ،اسفناج و بادام زمینی موجود این مثال زدم خواستم بگم علاوه بر وراثت موارد دیگه ای هم موثر مثل ملاتونین که از غده خیلی کوچیک از مغز ترشح میشه. یا پروتئین هم در افزایش قد موثر مصرف پروتئینش رو افزایش بدند مثلا عدس ،لوبیا ،نخود ،ذرت ، ماست یونانی ، تن ماهی ،سیب زمینی ،گردو ،بادام . من این موارد بدون انجام آزمایش میگم . اگه نیاز شد به متخصص تغذیه مراجعه کنید اما درکل استفاده از گوشت سبزی میوه لبنیات غلات جدی گرفته بشه .  امیدوارم کمک کرده باشم . و اینکه با تشخیص کارشناس تغذیه اگه نیاز شد به دکتر غدد مراجعه می کنید ، دختر شما برای افزایش قد زمان زیادی دارند دختران تا ۱۸سالگی رشد دارند و صفحات رشد بسته نشدند