2777
2789

من پسرم پنج سالشه قدش خیلی کوچیکه به نظرتون واس قدش چی بدم بهش؟شرایط دکترم فعلا ندارم

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرین بار ۱۷۵ بود ولی مامانم میگه بازم بلند شدم بعد از امتحانات برم دوباره اندازه بگیرم🤦🏻‍♀️

خوبه که

من 185 بازم‌ میگم کوتاس😐😂

#Dancer# ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌21 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌      ‌ ‌همیشه در حالِ تغییر💚
من پسرم پنج سالشه قدش خیلی کوچیکه به نظرتون واس قدش چی بدم بهش؟شرایط دکترم فعلا ندارم

به مرور زمان رشد میکنه

#Dancer# ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌21 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌      ‌ ‌همیشه در حالِ تغییر💚
به مرور زمان رشد میکنه

کلن متوقف شده انگاری

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

عاقا واس من ی راه حل بدین که دیگ قدم رشد نکنه همینشم زیادیه

راه حل نداره دیگه:/

سلام 

برای افزایش قد شیر پرچرب بی نظیر به علاوه پنیر محلی . ریز مغذی ها کامل به بدن فرزندتان برسه به علاوه پروتئین خیلی مهم که در گوشت قرمز فراوان اگه نمی‌خورند لوبیا قرمز جایگزین کنید . 

میوه تازه ،غلات مثل مغز گردو بادام هم خوبه . بدن پسر تون با روغن ماهی چرب کنید و در جلو آفتاب بگذارید نه به مدت طولانی .چون اشعه UV در طولانی اثرات خوبی نداره