2777
2789

منم چند روز پیش رفتم بیرون

یه لحظه ذهنم خالی شد کااامل 

برای چند ثانیه فقط بی هدف راه میرفتم

خیلی حس بدی بود

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند روز پیش رفتم بیرون یه لحظه ذهنم خالی شد کااامل  برای چند ثانیه فقط بی هدف راه میرفتم ...

دقیقا منم فقط خیره بودم ب مردم ذهنم آشوب بود

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

من بعد ۲۰سال طلاق گرفتم پسرم ۱۰سالشه تودنیا عشق وزندگیم مادرم بود که ۳فروردین ماروترک کرد به یه بیماری وحشتناک مبتلا شد ودووم نیورد.دیگه بعد مامانم هرچی شد شد .بدترین اتفاق افتاده دیگه مگه چی میتونه بشه بدتر ازاین؟

من بعد ۲۰سال طلاق گرفتم پسرم ۱۰سالشه تودنیا عشق وزندگیم مادرم بود که ۳فروردین ماروترک کرد به یه بیما ...

عزیزم😔😔😔خدا ب دلت ارامش بده

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

همیشه شوهرم وقتی میخواد بره سر قرار سره چیزایه الکی. عوا راه میندازه و گوشیشو قطع می‌کنه ک وقتی بهش زنگ میزنم جواب نده 

الآنم خواب بودم زنگ زد گفت چیکار میکنی گفتم خواب بودم گفت آها تو ک از این کارا بلد نیستی بکنی یه پیام بدی گفتم من پیام نمیدم؟؟مثلا عصبی شدگفت اه ول کن برو بخوابو قطع کرد.... مطمعنم باز داره مییره پیشه دختره چون تو ماشین بود

ینی قلبم داره پاره میشه بغض داره خفم می‌کنه خیلی حالم گرفتست😭😭😭آخه من یک ساعت قبل اینکه بخوابم بهش پیام دادم ک جوابمم نداده دلم میخواد بمیرم😭😭

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792