2777
2789

۵ماه ازدواج کردم و دارم میرم تو ۱۹سال نمیخواستیم بچه دار بشیم ولی شد دیگه الان ۶ هفتمه اول نمی‌دونستم باید چیکار کنم دو دل بودیم بعد بخاطر اینکه سقط گناه و این حرفا تصمیم گرفتیم نگهش دارم

ولی الان واقعا نمی‌دونم چرا این قد داغونم صبح میخواستم برم براش سیسمونی انتخاب کنم کلی لیست نوشتم کلی چیز انتخاب کردم و الان دوساعت نشستم همش گریه میکنم شوهرمم که از سر کار اومد امروز زیاد بهم توجه نکرده دیگه بدتر دلم داره میترکه بخدا دلم میخواد برم بمیرم 😭🥺😭😭😭😭😭

نگین چرا مراظبت نکردی تا باردار نشی اتفاقی که شده 

دلم داره میترکه این قد گریه کردم دارم از حال میرم جونی برام نمونده خدایا چیکار کنم من😭

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دلم گرفته شوهرم به خاطر حرفهای خاله زنک خواهرشوهرم با اینکه بیست روز ازم دوره سرسنگین بود منم دلم خیلی گرفته 

دلم میخاد به زمین و زمان فحش بدم

دلم میخاد انقد گریه کنم تا خوابم ببره 

برو عزیزم یه گوشه بشین یه فبیلم طنز بزن و ببین و بخند 

باور کن اون نی نی یه هدیه باارزشه روزی میرسه که خداروشکر میکنی که نگهش داشتی و باعث افتخارت میشه

آخی عزیزم میدونم خیلی سخته منم ۷و نیمه ازدواج کردم و ۲۰ سال سن دارم همیشه از این میترسم که باردار بشم و ندونم باید چیکار کنم .

ولی هدیه ای که خدا داده باید مواظبش باشی شیرینی زندگیت رو چندان میشه 🤲

خودتو با سیسمونی و اینا مشغول کن دنبال اسم باش براش 

به چیزای خوب فک کن❤

به کسی هم گفتی؟ 

آخی عزیزم میدونم خیلی سخته منم ۷و نیمه ازدواج کردم و ۲۰ سال سن دارم همیشه از این میترسم که باردار بش ...

نه فقط شوهرم می‌دونه 

با یه زن دایی دارم هم سن و سال خودمه به اونم گفتم 

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃                 
نه فقط شوهرم می‌دونه  با یه زن دایی دارم هم سن و سال خودمه به اونم گفتم

خب به نظر من دیگه به این چیزا فک نکن و ضعف نشون نده اگه اینجوری باشه میخوان بگن زود بود سنت کمه و فلان ولی اگه خودت قوی باشی و اینو نشون بدی که دوسش داری میگی بچه دوس داشتیم، احدی نمیتونه چیزی بگه😍😍❤

بشین قشنگ فکر کن با همسرت خودتو متقاعد کن بین زمین و هوا نمون

خیلی فکر کردیم هر دومون گفتیم نگهش داریم ولی الان کوچیک ترین چیزی میشه گریم میگیره دودل میشم 

یا همسرم که بهم توجه نمیکنه فک میکنم نکنه بچه رو نمی‌خواد 

همش تو سرم با فکرو خیال درگیرم

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃                 
خب به نظر من دیگه به این چیزا فک نکن و ضعف نشون نده اگه اینجوری باشه میخوان بگن زود بود سنت کمه و فل ...

یعنی شما میگی به همه بگم داریم بچه دار میشیم

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃