2777
2789

عکس بزارید 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

نمیدونم تاحالا پارتی نرفتم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارتی چیع

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عزیزم امضاتو خوندم اما متوجع نشدم خیلی بیماریت چیع؟🥺

یه اختلال روانی هست که حس دوم فرد فعال میشه و در اون تو ذهنش ناخوداگاه برای همه چیز رنگ تصور میکنه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
یه اختلال روانی هست که حس دوم فرد فعال میشه و در اون تو ذهنش ناخوداگاه برای همه چیز رنگ تصور میکنه&n ...

الان این اذیتتون میکنع یا خوبع بنظرتون؟

ینی الان واسع من هم رنگی متصور شدید؟

یا مثلا بطور مثال مادرتونو مثلا نارنجی میبینید؟

خیلی برام جالبع میخوام بدونم چی میبینید

چون خودمم ی بیماری عجیب غریب دارم توو دیدن.

🙂

الان این اذیتتون میکنع یا خوبع بنظرتون؟ ینی الان واسع من هم رنگی متصور شدید؟ یا مثلا بطور مثال ماد ...

تا به الان اذیتی نکرده ممکنه اگر پیشرفت کنه اذیتم کنه . اما از زمانی ک یادم میاد همراهم بوده 

من شمارو ندیدم که رنگی تصور کنم براتون اما صرفا اسم دلارام برای من ابی اسمانی و روشنه 

بله مادرم همیشه سبز و زرد متصور میشم ازش

یا خواهرم رو سفید و صورتی روشن 

همسرم رو زرد عسلی و خردلی 

دخترم رو سرخابی پررنگ 

البته من رایحه و طعم هم متوجه میشم 

چه باکلاسید شما  ما رو فقط روضه دعوت میکنن🤕😂

😂😂

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
تا به الان اذیتی نکرده ممکنه اگر پیشرفت کنه اذیتم کنه . اما از زمانی ک یادم میاد همراهم بوده  ...

واااای خدای من خیلی عجیبع من تاحالا این احساس رو از طرف کسی نشنیدع بودم و چیزی راجع بهش نمیدونستم. خداروشکر ک تاحالا اذیتتون نکردع ایشالا تا اخر همینطور باشید😍❤

🙂

واااای خدای من خیلی عجیبع من تاحالا این احساس رو از طرف کسی نشنیدع بودم و چیزی راجع بهش نمیدونستم. خ ...

ممنونم گل من 🌹💕