2777
2789
عنوان

خانما یه سوال شرعی داشتم🙏

276 بازدید | 34 پست

من تو مرکز بهداشت کار میکنم، گاها پیش اومده یه کارایی رو مثل برگزاری کلاس شیردهی یا اموزشی  رو همکارم الکی فرمشو پرمیکنه و به منم میگه همین کارو بکن و مهم نیست، 

من دوس دارم کلاس برگزار کنم ولی به تنهایی سختمه و از طرفی نمیتونم برم به مسئولمون بگم که این همکارم الکی فرم پر میکنه 

یا یه چیزایی مثل وارنیش تراپی برای 3 تا 5 سال رو انجام نمیدیم، یا چک کردن موی بچه ها برای شپش، یا حتی چک کردن بینایی از روی اون تابلو و اینا رو انجام نمیدیم 

گاهی وقتا هم پیش اومده یه خدمتی رو اشتباهی انجام بدم...کارمون از طرفی خیلی زیاده و هر جاییش یه چیزی پیدا میشه که انجام نداده باشیم.. خیلی عذاب وجدان دارم و دلم نمیخواد پولی که میگیرم حرام باشه 

چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی اقایی هرکی 

شما یکم بشین دودوتا چارتا کن ببین اصلا کارم میکنی یانه .

شونه خالی میکنی چرا

نوشته بود:؛:؛:؛:کسایی که تو سرنوشت هم باشن، به همدیگه برمیگردن.شاید دور باشن، شاید دور بشن، شاید دیر همو پیدا کنن اما بالاخره میرسن ...♤♤                                        عجیب نیست که یک کتاب بعد از چندین‌بار خوانده شدن، چاق‌تر می‌شود!انگار چیزی لابلای صفحه‌ها جامی‌ماندچیزهایی مثل، احساسات، افکار، صداها...^

عزیزم خب انجام بده دیگه 

دم خونه ما هم یه مرکز بهداشته دوتا دختر نشستن 

هیچکارم نمیکنن اون روز دیگه خودم بزور رفتم رو وزنه وزنم گرفتم  

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠