2777
2789
عنوان

خانما یه سوال شرعی داشتم🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی اقایی هرکی  شما یکم بشین دودوتا چارتا کن ببین اصلا کارم میکنی یانه . شونه خالی میکنی چر ...

کارم خیلی سنگینه، یه روزایی ده دیقم بیکار نیستم ولی خب یه روزایی وقت اضافه دارم

خداوند در قرآن بشدت تهدید کرده که موقع ارائه خدمت ، چیزی از حق مردم کم نذارید. پس با توجه به دستور صریح خداوند در قرآن، کم گذاشتن از حق مردم خصوصاً بچه های بیگناه، گریبانگیرتون میشه و هیچ خیر و برکتی در کار و پولتون نیست. ولی درود بشما که وجدانِ بیداری داری و خودت رو در محکمه ی وجدانت داری قضاوت میکنی، حدیث داریم به حساب خود برسید قبل از اینکه به حساب شما رسیدگی شود، پس الهی شکر که خودت داری به حساب و کتاب عملت رسیدگی میکنی 👏🏼🌹

به کی گزارش بزنم، درحالیکه حرف من برو نداره

شما خودت کارتو صد درصدی و درست انجام بده

مثلا در روز اگه دو تا نیروی کار هستید و ۶۰ تا بیمار بگو امروز ۳۰ نفرو جدا میکنم کارشونو صد درصد کامل انجام میدم.اینطوری پول شما دیگه حروم نیس

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤
😔😔

والا اینم کاره؟فقط باید بدی به مادر بقیه شم اطلاع رسانی و آگاهی دادنه کارتون اکثرا

من سر یکسالگی پسرمو بردم بهداشت گفت ۱۵ ماهگی نمیخواد بیاری

ولی بردمش باز

آخه کاری نمیکنن  نه ویتامین دی مرتب مبدن به پدرومادرا

نه بچه ها

بداخلاقم که نگم برات

خداوند در قرآن بشدت تهدید کرده که موقع ارائه خدمت ، چیزی از حق مردم کم نذارید. پس با توجه به دستور ص ...

به کارم نیاز دارم ولی به فکرمه انصراف بزنم چون واقعا هرروز به گردنم یه چیزی نوشته میشه، ازون دنیا میترسم که ذره ذره حساب میشه

والا اینم کاره؟فقط باید بدی به مادر بقیه شم اطلاع رسانی و آگاهی دادنه کارتون اکثرا من سر یکسالگی پس ...

من خودم که دارم میبینم، انقد فرم هست، چن جا باید پر کنیم، درگیر مدرسه، واکسن کرونا، فشار خون، مادر باردار، سالمند، دادن ویتامین، دادن دارو، واکسن بچه ها، ثبت مراقبت ها و ازمایشا، و....همه با ماست

شما خودت کارتو صد درصدی و درست انجام بده مثلا در روز اگه دو تا نیروی کار هستید و ۶۰ تا بیمار بگو ام ...

راجب برگزاری کلاس اموزشی چی؟ واقعا همکارم همکاری نمیکنه 

به کارم نیاز دارم ولی به فکرمه انصراف بزنم چون واقعا هرروز به گردنم یه چیزی نوشته میشه، ازون دنیا می ...

اشتباه نکن، فرار کردن و پاک کردنه صورت مسئله که نشد کار ، چون از طرفی باز هم در نظر بگیر که این شغل با توجه به نیازی که بهش داری عطیه و نعمت و لطف خدا بوده و ناسپاسی و ناشکری نکن. بمون و سیستم معیوب و غلط رو تغییر بده . موثر باش ، نه تاثیر پذیر✌👍

من خودم که دارم میبینم، انقد فرم هست، چن جا باید پر کنیم، درگیر مدرسه، واکسن کرونا، فشار خون، مادر ب ...

مدرسه که نمیرین الان واکسن کرونام که فقط فرم پرکردنه

مادر  باردار هم اکثرا تحت نظر دکترن کمتر میان بهداشت این روزا

تقسیم کار کنید انجام بدین تموم شه

راجب برگزاری کلاس اموزشی چی؟ واقعا همکارم همکاری نمیکنه 

بازم نصف خودتونو انجام بدید(کامل)

و حتما  به مسئول مربوطه برای اون ادم اعتراض بزنید

نه از روی حسودی اینکه چرا من کار بکنم اون کار نکنه و هم اندازه حقوق میگیریم

بلکه ب خاطر اینکه اون در حق ی سری خانواده ظلم میکنه

مادامی که شما کار خودتون رو درست و کامل انجام بدید پولتون حلاله و ارتباطی ب همکارتون نداره

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤
2790
2778
2791
2779
2792