2777
2789
عنوان

کیپی و فشار گوش

3196 بازدید | 8 پست

حدود ی هفتس احساس کیپی و پری گوش در گوش سمت راستم داشتم ک با تشخیص دکتر اول  خشک کننده و آنتی بیوتیک مصرف کردم ولی خوب نشد . تقریبا سه‌چهار روز بعدش حس کردم این کیپی داره وارد گوش دیگم میشه ک همینطورم شد رفتم متخصص گفت گوشت عفونت نداره  احتمالا ضعف عصب شنواییته برام دارو تجویز کرد وبا تزریق دگزامتازون . الان حس میکنم  بعضی مواقع گوشم خوب میشه  ولی تقریبا باز سه چهار ساعت بعدش اون کیپی میاد سراغم ولی دائمی نیس وزوز گوش و سرگیجه ندارم علت ب نظرتون چی میتونه باشه کسی مثل من بوده

نوارگوش وتست شنوایی دادی؟

دردهم داری؟

من کاهش شنوایی توفرکانس بالا فقط گوش است دارم 

عفونت هم ندارم 

ولی دردبی امان دارم وبعضی وقتاخارش 

دردم شبانه روزی ازمرداد شروع شده یعالم دکتررفتم بی نتیجه

چراکورتون زدواست اون واس موفعی هست ک یهوکربشی 

وخدایی که بشدت کافیست
نوارگوش وتست شنوایی دادی؟ دردهم داری؟ من کاهش شنوایی توفرکانس بالا فقط گوش است دارم  عفونت ه ...

نوار گوش قراره فردا صبح برم ولی ازونجایی ک دکتر بم گفت ممکنه دیر بشه دارو رو از دیروز یعنی شیش روز بعد گرفتگی گوش استفاده میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوار گوش قراره فردا صبح برم ولی ازونجایی ک دکتر بم گفت ممکنه دیر بشه دارو رو از دیروز یعنی شیش روز ب ...

فقط گرفتگی گوش داری پس دردندارید 

هندزفری زیاذمیزدی ؟عصبی میشی ؟

وخدایی که بشدت کافیست
فقط گرفتگی گوش داری پس دردندارید  هندزفری زیاذمیزدی ؟عصبی میشی ؟

اره ادم استرسی هستم و اینکه شب قبلش خواهرزادم تو پذیرایی خونه ی جیغ بلندی کشید نمیدونم ازونه یا نه

اره ادم استرسی هستم و اینکه شب قبلش خواهرزادم تو پذیرایی خونه ی جیغ بلندی کشید نمیدونم ازونه یا نه

آره بعضی وقتا بخاطرصدای بلنداینجوذی میشن 

منم درمع ض صدای بلند اونم مدت طولانی بودم ولی حس گرفتگی داخل گوش من متفاوت هست ودذدناک 

نمی‌دونم چرادکتراهیچی بلدنیستم بخدا کلافه شدم ارابن وضع 

وخدایی که بشدت کافیست