2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 30 پست
6هفته سقط، دلیلش والا مشخص نشد فقط می‌دونم از استرس زیاد خودمم داشتم میمردم، الان دارم وزن کم میکنم ...

میشه بگی چن سالته و چن وقته ازدواج کردی؟؟

من ک خیلی عجله دارم برای بچه دار شدن

خدایا شکرت..😍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چن سالته و چن وقته ازدواج کردی؟؟ من ک خیلی عجله دارم برای بچه دار شدن

من 32سالمه همسرم39، 13ساله ازدواج کردیم تا امسال هم اقدام نداشتیم🥴🥴، کار خوبی می‌کنی به فکر بچه‌ای، بیخیال نشو. شما چند وقته ازدواج کردی ؟

God help me to be strong enough not to lie to myself 
من 32سالمه همسرم39، 13ساله ازدواج کردیم تا امسال هم اقدام نداشتیم🥴🥴، کار خوبی می‌کنی به فکر بچه‌ای ...

من ۲۲ سالمه و شوهرم ۲۷ من و شوهرم خیلی بچه دوستیم  پنج سال عروسی کردیم 

الان دوساله اقدامم و دو سقط داشتم این سری خیلی میترسم باز سقط شه

خدایا شکرت..😍🤲
من 32سالمه همسرم39، 13ساله ازدواج کردیم تا امسال هم اقدام نداشتیم🥴🥴، کار خوبی می‌کنی به فکر بچه‌ای ...

شما چرا اقدام نمیکنی بیا با هم از این ماه شروع کنیم دلو بزن به دریا ایشالا ک خدا بچه های سالم بهمون. بده

خدایا شکرت..😍🤲
من ۲۲ سالمه و شوهرم ۲۷ من و شوهرم خیلی بچه دوستیم  پنج سال عروسی کردیم  الان دوساله اقدام ...

خیییییییییییلی شرایطتون از لحاظ سنی خوبه، اصلا نترس و استرس هم نداشته باش، ان شاءالله زود نتیجه میگیری❤️❤️❤️

شما چرا اقدام نمیکنی بیا با هم از این ماه شروع کنیم دلو بزن به دریا ایشالا ک خدا بچه های سالم بهمون. ...

میخوام وزن کم کنم، ان شاءالله تصمیم گرفتم سال دیگه اقدام کنم، عاشق بچه‌ام، ان شاءالله خدا به همه سالم و صالح بده، بعدم همسرم یه کوچولو پایه نیست نه اینکه بچه نخواد ولی خودش خیلی لوسه باید اخلاقش رو درست کنه هی بهم استرس میده، باید اول اینو بزرگ کنم🤭😆😆😆

میخوام وزن کم کنم، ان شاءالله تصمیم گرفتم سال دیگه اقدام کنم، عاشق بچه‌ام، ان شاءالله خدا به همه سال ...

خخخخخ ایشالا ک خدا بهت بده 

ولی شوهرت خیلی صبر داره قدرشو بدون من الان پنج ساله عروسی کردم صداش دراومده همش میگه بقیه همه بچه دار شدن فقط من ندارم همش میگه زودتر بیار 

خدایا شکرت..😍🤲
خخخخخ ایشالا ک خدا بهت بده  ولی شوهرت خیلی صبر داره قدرشو بدون من الان پنج ساله عروسی کردم صدا ...

والا من خیییییییییییلی صبورم چون آقا اقدام نمیکنه، میفرمایند دو نفری خوبه🥴 تا یکم بهش توجه نکنم یا بگم بچه میگه از من خسته شدی😡

خخخخخ ایشالا ک خدا بهت بده  ولی شوهرت خیلی صبر داره قدرشو بدون من الان پنج ساله عروسی کردم صدا ...

ناشکر نیستم ولی همش میگم ای کاش یه ذره گیر میداد یا موافقت میکرد که بچه داشتیم، دلم میخواست الان دیگه به فکر ته تغاری میبودم

والا من خیییییییییییلی صبورم چون آقا اقدام نمیکنه، میفرمایند دو نفری خوبه🥴 تا یکم بهش توجه نکنم یا ...

ای جان چقد خوب خخ 

شوهر من بر عکس همش میگه حوصلم سررفته کاش بچه داشتیم و...

خدایا شکرت..😍🤲