2777
2789

بابام دندونپزشکه بگید تا پاسخ بدم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای ایمپلنت دندون پایینم چون فضا کم بود دکتر از دندون بالام تراش داده چه کار کنم دندون بالام خراب نشه؟ اخه میناش الان اسیب دیده با این تراش دادن ماده ای هست روش بشه کشید؟ 

هزینه ایمپلنت ؟؟

قاب وعصب کشی ؟؟

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

بگو یه دختر ۱۷ ساله که کل دندوناش خرابه باید چیکا کنه؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
در چ حالت دندون باید کشید  منظورم اینه وقتی ی کوچولو از دیواره هاش بمونه میشه مر کرد

بستگی داره چه دندونی باشه ولی بله میشه کشید فقط باید پیش دکتر ماهر رفت 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

من دندون شش وهفت رو کشیدم الان پایه ایمپلنت گذاشتم ولی هنوز تاجشو نذاشتم ...الان دندون هفتم دردمیکنه میتونم عصب کشیش کنم یانمیشه دست زد بهش؟

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa

سلام چه عالی  ممنون

اگر دندون  به صورت عمودی نصفش شکسته باشه و نصف باقی مانده دندون فقط یه دیواره داشته باشه میشه روکش کرد یا نگهش داشت  یا دیگه امیدی بهش نیست ؟