2777
2789
عنوان

اول آبان...

215 بازدید | 36 پست

تو هفته ۶ بارداری سقط داشتم حدود یک هفته خونریزی، آذر ماه ۱۸هم پریود شدم، این ماه ۱۴هم تقریبا دو روز ونیم پریود شدم یعنی فقط دو روز ونیم خونریزی🙊، همش هوس‌های مختلف میکنم، گاهی حالت تهوع دارم به نظرتون برم دکتر؟؟؟ ممکنه نشکلیباشه یا حساس شدم؟؟؟

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بعد سقط سونو دادی؟

بعدش جلوگیری کردی یا همینجوری

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی تست بده بی بی چک بزن من سر سقطام همش حالت تهوع داشتم و دلم بچیزای ترش میرفت و از بعضی بوها بدم ...

نمیدونم، دکتر گفت هیچ مشکلی نداشتی، خودم فکر کنم استرسم زیاد بود، دکتر گفت چون ۱۳ سال اقدام نداشتی بدنت واکنش نشون داده و طبیعیه

نمیدونم، دکتر گفت هیچ مشکلی نداشتی، خودم فکر کنم استرسم زیاد بود، دکتر گفت چون ۱۳ سال اقدام نداشتی ب ...

چه جالب.بدنت تعجب کرده دکترت کی بود؟

منم چون سقطم زیاد شده دیگه رحمم پذیرش نمیکنه🥴

شما چرا سقط داشتی؟

نمیدونم عزیزم .من دوتا خواسته و دوتا ناخواسته م تو ۵ هفته سقط شدن.تازگیرفتم دکتر گفت باید بری مظاوره ژنتیک نمیدونم به خدا انقد استرس دارم همش میگم نکنه بچه دار نشم خدای ناکرده

چه جالب.بدنت تعجب کرده دکترت کی بود؟ منم چون سقطم زیاد شده دیگه رحمم پذیرش نمیکنه🥴

دکترم متخصص زنان و نازاییه، سارا حمزه‌ای خیییییییییییلی خوبه، ولی تو این مورد خودش بیشتر از من تعجب کرده بود!!!! من ماه اول اقدام باردار شدم ولی سقط شد😭😭 دلیل سقطهای شما چیه؟

نمیدونم عزیزم .من دوتا خواسته و دوتا ناخواسته م تو ۵ هفته سقط شدن.تازگیرفتم دکتر گفت باید بری مظاوره ...

استرس بدترین چیزه، مشاوره ژنتیک برو ان شاءالله که مشکلی نیست به راحتی حامله میشی

تخت نظر باش دوباره ان شاءا... بسلامتی بچه تو بغل بگیری

دارم وزن کم میکنم، تا سال دیگه نمی‌خوام اقدام کنم. باید شرایط روحیم هم اوکی بشه. دعا کن برام. ان شاءالله خودت هم به زودی تاپیک بارداری بزنی، تو رو خدا استرس نداشته باش من استرس بیچارم کرده