تو هفته ۶ بارداری سقط داشتم حدود یک هفته خونریزی، آذر ماه ۱۸هم پریود شدم، این ماه ۱۴هم تقریبا دو روز ونیم پریود شدم یعنی فقط دو روز ونیم خونریزی🙊، همش هوسهای مختلف میکنم، گاهی حالت تهوع دارم به نظرتون برم دکتر؟؟؟ ممکنه نشکلیباشه یا حساس شدم؟؟؟
God help me to be strong enough not to lie to myself
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
نمیدونم عزیزم .من دوتا خواسته و دوتا ناخواسته م تو ۵ هفته سقط شدن.تازگیرفتم دکتر گفت باید بری مظاوره ژنتیک نمیدونم به خدا انقد استرس دارم همش میگم نکنه بچه دار نشم خدای ناکرده
چه جالب.بدنت تعجب کرده دکترت کی بود؟ منم چون سقطم زیاد شده دیگه رحمم پذیرش نمیکنه🥴
دکترم متخصص زنان و نازاییه، سارا حمزهای خیییییییییییلی خوبه، ولی تو این مورد خودش بیشتر از من تعجب کرده بود!!!! من ماه اول اقدام باردار شدم ولی سقط شد😭😭 دلیل سقطهای شما چیه؟
تخت نظر باش دوباره ان شاءا... بسلامتی بچه تو بغل بگیری
دارم وزن کم میکنم، تا سال دیگه نمیخوام اقدام کنم. باید شرایط روحیم هم اوکی بشه. دعا کن برام. ان شاءالله خودت هم به زودی تاپیک بارداری بزنی، تو رو خدا استرس نداشته باش من استرس بیچارم کرده