2777
2789
عنوان

اول آبان...

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 36 پست
دارم وزن کم میکنم، تا سال دیگه نمی‌خوام اقدام کنم. باید شرایط روحیم هم اوکی بشه. دعا کن برام. ان شاء ...

ان شاءا... حسابی بهودت برس زیاد هم دیر اقدام نکن 

خودتو تقویت کن شوهرتم همینطور .

والا منم کلا ادم استرسی هستم متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق نمی‌دونم ولی بررسی میکنم علت سقط از چیه، زن معیوب یا وراثت

فک میکنم الکی منو فرستادن اونجا اول تخمکیاسپرمی ازمایشی ببرسب میکردن بعدا ارجاع میدادن ب اونجا خدا کنه زود نجات بیابم

ان شاءا... حسابی بهودت برس زیاد هم دیر اقدام نکن  خودتو تقویت کن شوهرتم همینطور . والا منم ...

من که میگم علت سقطم استرس بود، از بعد سقط همینجوری مریضی های مختلف میگیرم، از آرتروز و دیسک درهای عضلانی تا بدخوابی و .... همش هم بخاطر همین استرس

God help me to be strong enough not to lie to myself 
فک میکنم الکی منو فرستادن اونجا اول تخمکیاسپرمی ازمایشی ببرسب میکردن بعدا ارجاع میدادن ب اونجا خدا ک ...

احتمالا چون حامله میشی دیگه بررسی اسپرم و تخمک ندادن

خدا کنه زود تسخیص بدن فعلا که ۵ یا ۶ تومن رو شاخمه فقط بخاطر چند تا آزمایش

متاسفانه خرج این کارا زیاده، بنده خدا جاری منم درگیر همین هزینه‌هاس، ان شاءالله که خدا آسون بگیره و به زودی بهترین اتفاقا بیفته، راستی دکترت مطمئنه؟ کار بلده؟

متاسفانه خرج این کارا زیاده، بنده خدا جاری منم درگیر همین هزینه‌هاس، ان شاءالله که خدا آسون بگیره و ...

خدا کنه.

رتستی اگ جاریتم مشکل داره بنظرم همسرتم ی چکاپ بده خوبه یا ازمایش اسپرم برای اطمینان خودت.

خوبه بد نیست من سنندجم دیگه این فوق تخصصهه

خدا کنه. رتستی اگ جاریتم مشکل داره بنظرم همسرتم ی چکاپ بده خوبه یا ازمایش اسپرم برای اطمینان خودت. ...

جاریم مشکل رحم داره، رحمش ضعیفه البته ذخیره تخمک هم نداره، سه بار ivf کرده الان تو نوبت تخمک اهدایی هستن، برادرشوهرم آزمایش داده مشکلی نداره

خدا کنه. رتستی اگ جاریتم مشکل داره بنظرم همسرتم ی چکاپ بده خوبه یا ازمایش اسپرم برای اطمینان خودت. ...

بیشتر از خودم ناراحت اون بنده خدام، دلم میخواد قبل من خدا بهش نینی بده. دعا کن براش❤️❤️

ان شاءا... خدا هیچکسو بی سهم از بچه نکنه روی خیر و برکت. تخمک اهدایی فک نکنم درست باشه 

از چه نظر درست نیست؟ مرکز رویان رفتن انگار