2777
2789

شوهرم حال روحیش خوب نیست ، و من بعد مشاوره با چندین متخصص و روانشناس و روانپزشک فهمیدم مبتلا به پارانویا هست و اختلال دوقطبی هم داره

در حدی که حتی سر کارش هم نمیخواد بره

خیلی ناراحت و نگرانشم ، سعی میکنم حال خودمو دخترمو هرطور شده خوب نگه دارم ، ولی داغونم 

خانوادش خودشون ، مخصوصا مادرش ، درگیر همین بیماریها هستن ، و همینطوری در حالت عادی هم از من خوششون نمیاد و مشکوکن ، که اقتضای این بیماری همینه

تنها کسی که به فکرم میرسه ازش کمک و همفکری بخوام ، داییشه 

تا جایی که شناختمش آدم معقول و منطقی و قابل اعتمادیه

فکر میکنم کمکم کنه 

نمیدونم ، دستم به جایی بند نیست ، تنهام و نمیدونم چیکار کنم تا کمک کنم شوهرمو 

ولی بشدت به کمک نیاز داره ، خصوصا کمک و همراهیه من

ولی دوریم از هم ، اون تو کشتیه الان ، وسط دریاها و تا حداقل یک ماه دیگه نیست 

ولی داییش میتونه با مقامات بالاشون صحبت کنه ، یه کاری یه فکری یه چاره ای بکنه 

من کاری ازم برنمیاد ، بلد هم نیستم خوب حرف بزنم ، قانع کنم 

میبینم هم حال شوهرم روز به روز داره بدتر میشه

انشاا... حالشون بهتر میشه

درمورد اختلال دوقطبی بهم‌توضیح میدی؟مثلا کدوم رفتاراش به این اختلال مربوط میشه؟

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار بیاد بعد  از کار بیکارش نکنی الان وسط دریا داییش چیکار کنه  برش گردونه؟ یکماه وایس ...

میخوام یه فکری یه چاره ای بکنه 

واقعا حال شوهرم خوب نیست

حداقل با مقامات بالاشون صحبت میکنه ، یه مرخصی چیزی بدن ، بیاد بریم دکتر ، میترسم کارشو از دست بده

انشاا... حالشون بهتر میشه درمورد اختلال دوقطبی بهم‌توضیح میدی؟مثلا کدوم رفتاراش به این اختلال مربوط ...

ولخرجیهای شدید 

یه مدت شاده و خوشحال

یه مدت داغون و افسرده

ولخرجیهای شدید  یه مدت شاده و خوشحال یه مدت داغون و افسرده

ممنونم عزیزم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
میخوام یه فکری یه چاره ای بکنه  واقعا حال شوهرم خوب نیست حداقل با مقامات بالاشون صحبت میکنه ، ...

اینجوری بدتر از دست میده 

حداقل به دایی شوهرت نگو قضیه چیه شوهرتو بکشکن بیاد ببرش 

ببین تجربه من میگه اصلا به فامیل هیچی نگی بهتره 

به خدا اشتباه میکنی به نظرم 

اگه گفتی به بهانه ای بگو الان به شوهرم نیاز دارم صحبت بکنه شوهرت برگرده وقتی برگشت باهاش برو روانشناس

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اینجوری بدتر از دست میده  حداقل به دایی شوهرت نگو قضیه چیه شوهرتو بکشکن بیاد ببرش  ببین ...

حرف منو گوش نمیده شوهرم 

از طرفی هم میخوام یه نفر با مقامات بالای شوهرم صحبت کنه ، دایی شوهرم وکیله ، آدم منطقی و باخدایی هم هست 

من دست تنها هیچکاری ازم برنمیاد

میترسم شوهرم کارشو از دست بده 

قبل از اینکه دیر نشده میخوام کاری کنم

دیروز شوهرم نرفته بود سر پستش، میگه نمیخوام برم سره کار

میترسم اخراجش کنن اینجوری پیش بره و بدبخت شیم

حرف منو گوش نمیده شوهرم  از طرفی هم میخوام یه نفر با مقامات بالای شوهرم صحبت کنه ، دایی شوهرم ...

اگه بفهمه به داییش گفتی عکس العملش چیه،

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

شاید شوهرت راضی نباشه پیش داییش مشکلاتش بازگو بشه...برات دردسر میشه...اگه کاری یراره بکنی از خودت مایه بزار...مردا آبروشون جلو فامیل خودشون مهمه براشون..و دوس ندارن فامیل خودشون چیزی از مشکلات زندگیشون بدونن

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..