2777
2789
اره خواهرم و مامانم خرید کردنخواهرم ۲۰۰ میلیون مامانم ۴۰رو هر اسبابی نسبت ب قیمتش ۴ ، ۵ تومن حداقل م ...

ببخشید جنس هاشون چطوره ؟ همه نوع مارکی داره ؟ تفاوت قیمتش با بیرون چقدره ؟ گرونتر نمی دهند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید جنس هاشون چطوره ؟ همه نوع مارکی داره ؟ تفاوت قیمتش با بیرون چقدره ؟ گرونتر نمی دهند

بستگی داره مثلا لوازم خانگی چند برند دارن

مبلمان ، فرش ، وسیله برقی و...

اره اگر جنس خوب برداری ، خواهرم بهترین و درجه ۱ ترین برندارو برداشت ، قیمتش خب نسبت ب بیرون خیلی سود بیشتری داره چون قصدی هست و چک صیادی میخوان واسه هر ۱ تومن فکر کنم ۱ چک

ما شهر فرش و شهر لوازم خانگی رفتیم

اول اینه اکثر وسایل اصلا مارک های خوب و شناخته شده بازار نیست

دوم اینکه برای خرید اقساطی روی وسایل میکشن حداقل ۴_۵ میلیون روی وسایل کوجک مثل چرخ خیاطی و...

اگر از نمایندگی ها خرید کنی بهتره خودشون گارانتی میکنن، تازه خرید قسطی هم دارن فقط باید چک داشته باشین.

در کل اگر نقدی از نمایندگی های اصلی خرید کنی بهتره

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

ببین عزیزم به آدرس بهت میدم برو اونجا یه مغازه ای هست تو پاساژ حجت قم اگه بلد نیستی بپرسی راهنمایان میکنن لوازم خانگی آقای طاهر شمس ایشون خیلی مارک های خوب رو میشناسن و معرفی میکنن جاهای خوب رو

من خودم لباسشویی میخواستم بخرم رفتم ازش پرسیدم که چه مارکی خوبه و کجاها برم قشنگ راهنماییت میکنه