2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

253 بازدید | 23 پست

سلااام چه غذاهایی بخورم که هم نفخ نداشته باشه هم مقوی باشه دیگه نمیدونم چیکار کنم دخترم شبا نمیخوابه شیرم کیفیت نداره از بس پرهیز کردم دخترم شبا نمیخوابه 🥴🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب ۵ قطره پدی لاکت بهش بده برا نفخ خوبه  خودت هم بعد غذا عرق نعنا بخور نفخ کم میکنه  ...

پدی لاکت میدم بهش پی پی میکنه گشنه ش میشه هی شیر میخوره شیرم چون پرهیز میکنم شبا خیلی کم میشه واسه همین خیلی بیقراری میکنه

پدی لاکت میدم بهش پی پی میکنه گشنه ش میشه هی شیر میخوره شیرم چون پرهیز میکنم شبا خیلی کم میشه واسه ه ...

برا منم شب کم میشه که بهش شیر خشک میدم 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
با شیشه شیر میدی بهش؟

اره  با شیشه میدم بده به بچت شیر نان ۱ دادم از روز اول 

اخه منم رو بچه اولم نمیدونستم میتونم شیر خشک بدم بعد ۲ ماه دکتر به بچم داد الان انقد عذاب وجدان دارم میگم گرسنگی کشید 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اره  با شیشه میدم بده به بچت شیر نان ۱ دادم از روز اول  اخه منم رو بچه اولم نمیدونستم میت ...

اخه به من میگن شیر خشک نده بچه دیگه شیر خودتو نمیخوره من خودم متوجه میشم بچه ام گشنشه شبا نمیخوابه