_پدیده_ مدیر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 628 عنوان نفخ نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست سلااام چه غذاهایی بخورم که هم نفخ نداشته باشه هم مقوی باشه دیگه نمیدونم چیکار کنم دخترم شبا نمیخوابه شیرم کیفیت نداره از بس پرهیز کردم دخترم شبا نمیخوابه 🥴🥴🥴 1400/10/20 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریس۱۴ عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 2247 اخه به من میگن شیر خشک نده بچه دیگه شیر خودتو نمیخوره من خودم متوجه میشم بچه ام گشنشه شبا نمیخوابه رو بچه اولم همین اشتباه شما رو کردم ولی رو این یکی با خودم بردم بیمارستان از روز اول بهش دادم الان ۲ ماه شیر خودم هم خووب میخوره ۲ بار در روز بده ظهر شب بعد شیر خودتو ولش نکرد بیشترش کن خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
_پدیده_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 628 من ۴ماهه دارم هم شیر خشک میدم بهش هم شیر خودمو، خب چیکار کنم بزارم بچم گرسنه بمونه؟ نمیدونم والا خل شدم دیگه بچم گریه میکنه الانم اومدم پیش مامانم شهرشون کوچیکه داروخونه شون بسته است الان😢😢😢
_پدیده_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 628 رو بچه اولم همین اشتباه شما رو کردم ولی رو این یکی با خودم بردم بیمارستان از روز اول بهش دادم ... ممنونم که راهنماییم کردین🌺🌺❤❤
لابلا عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 180 اینا تجربه خودمهاب الوئه ورا زیاد بخور خم شیر رو زیاد می کنه هم نفخ رو از بین می برهخود قطره شیرافزا هم ضد نفخه
کلویی عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 2824 نمیدونم والا خل شدم دیگه بچم گریه میکنه الانم اومدم پیش مامانم شهرشون کوچیکه داروخونه شون بسته است ا ... اول ببین میتونی شیر خودتو تقویت کنی، گوشت گوسفند بپز با آبش سر بکش، سوپ، اینا برا من جواب میدن همیشهکاچی، شیر و خرما
آریس۱۴ عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 2247 ممنونم که راهنماییم کردین🌺🌺❤❤ خواهش میکنم 🌺🌺😘 خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
کلویی عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 2824 اول ببین میتونی شیر خودتو تقویت کنی، گوشت گوسفند بپز با آبش سر بکش، سوپ، اینا برا من جواب میدن همیشه ... چیکار کردی عزیزم؟ آروم شد بچه؟
آریس۱۴ عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 2247 چیکار کردی عزیزم؟ آروم شد بچه؟ اتفا قا منم تو فکرش بودم خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
et8 عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 129 با سلام مامان عزیزپژوهشی درباره سلامت خواب نوزادان و مادران در حال انجام هست که پرسشنامه ی آن باید توسط مادران دارای کودک ۰ تا ۳ ساله تکمیل بشه برروی لینک پرسشنامه بزنید و تکمیلش کنید.برای سایر مادران هم بفرستید تا بقیه هم استفاده کنند لینک پرسشنامه سلامت خواب نوزادان و مادران