2777
2789

محلول ایورپیل میگن خوبه من میخام بخرم ببینم.چجوره 

دیوونه شدم از دسش 

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو امتحان کردن جواب گرفتن,شب بذار ,بخاب,تو حموم هی شونه بزن بعدشم با سرکه موهااتو بشور...چند روز ت ...

ممنونم گلم.من دو روزه کلکشو کندم گلم اینایی که میگم ماله پارساله من طاقت داشتم این رو سرمنو بچم باشه راه میرفت دیدیمش داشیم دق  میکردیم شبونه رفتم دنباله داروش موهامم زدم بچم که از ته زدم انقدر سرشو میخاروند راحت شد موهاش زودی دراومد 

تو حموم سرتو خم کن شونه کن ببین چیزی نمی‌ریزه پایین 

موهام پر و بلنده خیلی بلنده جیگرم خون شده اوندفعه خواهرم یکی از تو سزم گرفت

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉
منم شنیدم قطره کیمیا خیلی خوبه

کجا گیر میااادددد 

وای الانم سرم میخاره 

هوووف

موهام پر و بلنده خیلی بلنده جیگرم خون شده اوندفعه خواهرم یکی از تو سزم گرفت

فلاوه بر شامپوی ضد شپش و محلولش از شامپو ضدشوره استفاده کن یه مدت ببین نتیجه نمیگیری 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
کجا گیر میااادددد  وای الانم سرم میخاره  هوووف

شونه کن موهاتو مطمئن باش میریزن، تخما رو هم یکی بگو برات جدا کنه 

همه ی موهاتو بیار جلو چنددقیقه شونه بکش توشون 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕