2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا چطور؟

نگاه اینو بخور اونو بزن اینو بپوش خیلی کار های دیگه ک واقعا خسته کننده هس ب نظر من باید حوصله و صبو علاقه و ...اینا داشته باشی و تو حین کار مطیع باشی من خودم خیلی میخورم از ۶۳ ب ۶۵ رسیدم ی جور میکردن انگار بشکه شدم باید همیشه عالی چ از لحاط اندام و چ قیافه باشی من ک خودم عمل زیبایی داشتم کلا قیافم عالی بود اندامم باید خیلی روش کار کنی ک همیشه باربی بمونی من اونموقع ها ۳ ماه گیاهخوار شده بودم کمبود آهن اینا داشتم ناخنم خوب نبود البته مزون ما هم سختگیری خیلی داشت در کل باید خیلی حوصله و ارده داشته باشی  

به نظرم امنیت نداره

دقیقا👌👌 ی بار ی مردی رو برا من آوردن ک گریم کنه منو برگام ریخته بود البته شاید برا بعصی ها امر عادی باشه ولی واس من نه ی جور تو این حیطه مرد ها مثل زن ها هستن قشنگ اندازه و تو پوشیدن لباس کمک  کردن و ....خیلی کار های دی ک کلا خوب نیس حالا سلیقه 

اییی

دیگ چیا؟

دیگه خیلی چیز ها باید خیلی روشنفکر باشی بعضی چیز ها که برا ما ها حریم‌ه و ....اونجا ها از اینا نیس البته مونده حالا کجا کار کنی و من خودم مزون لباس مجلسی عروسی بود خیلی سخت بود و تو ازدواج هم بر من مشکل ساز بود اگه مجردی احتیاط کن چون واقعا شوهرم ک الان هم از عکسام تو اینستا میبینه د سته صورتم زیاد مشخص نیس ولی خوب ناراحت میشه