2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چطور؟

نگاه اینو بخور اونو بزن اینو بپوش خیلی کار های دیگه ک واقعا خسته کننده هس ب نظر من باید حوصله و صبو علاقه و ...اینا داشته باشی و تو حین کار مطیع باشی من خودم خیلی میخورم از ۶۳ ب ۶۵ رسیدم ی جور میکردن انگار بشکه شدم باید همیشه عالی چ از لحاط اندام و چ قیافه باشی من ک خودم عمل زیبایی داشتم کلا قیافم عالی بود اندامم باید خیلی روش کار کنی ک همیشه باربی بمونی من اونموقع ها ۳ ماه گیاهخوار شده بودم کمبود آهن اینا داشتم ناخنم خوب نبود البته مزون ما هم سختگیری خیلی داشت در کل باید خیلی حوصله و ارده داشته باشی  

به نظرم امنیت نداره

دقیقا👌👌 ی بار ی مردی رو برا من آوردن ک گریم کنه منو برگام ریخته بود البته شاید برا بعصی ها امر عادی باشه ولی واس من نه ی جور تو این حیطه مرد ها مثل زن ها هستن قشنگ اندازه و تو پوشیدن لباس کمک  کردن و ....خیلی کار های دی ک کلا خوب نیس حالا سلیقه 

اییی

دیگ چیا؟

دیگه خیلی چیز ها باید خیلی روشنفکر باشی بعضی چیز ها که برا ما ها حریم‌ه و ....اونجا ها از اینا نیس البته مونده حالا کجا کار کنی و من خودم مزون لباس مجلسی عروسی بود خیلی سخت بود و تو ازدواج هم بر من مشکل ساز بود اگه مجردی احتیاط کن چون واقعا شوهرم ک الان هم از عکسام تو اینستا میبینه د سته صورتم زیاد مشخص نیس ولی خوب ناراحت میشه