2777
2789

اگه بیکاری برو اره بازم خوبه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز سر هردو زایمان هام رفتم اگر میخوای اطلاعاتت زیاد شه و اگاهانه و بهتر زایمان کنی حتما برو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما رفتی ؟

اره

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
کجاست عزیزم این کلاسا

عزیزم بیمارستانی که میخوای زایمان کنی اونجا داره و خانه بهداشت هم رایگان داره

سر زایمان اولم بیمارستان رفتم سر دومی خانه بهداشت انلاین بود هفته ای یه ساعت و ۸ جلسه کلا

خیلی خوبه

عزیزم بیمارستانی که میخوای زایمان کنی اونجا داره و خانه بهداشت هم رایگان داره سر زایمان اولم بیمارس ...

عه نمیدونستم خانه بهداشت هم داره 

من از زایمان طبیعی میترسم هنوزم دو دلم شما طبیعی بودین؟

من رفتم.خوب بود.اعتمادبه نفسم دراین حد رفته بود بالا که میگفتم حتما طبیعی!

بچم نچرخیده بود،هفته های آخرهمش تمرینایی که گفته بودن تابچه بچرخه رو انجام میدادم.حتی وسط خواب! ولی خب درشت بود نچرخید سزارین شدم

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
عه نمیدونستم خانه بهداشت هم داره  من از زایمان طبیعی میترسم هنوزم دو دلم شما طبیعی بودین؟

اره داره عزیزم

بله هر دو رو طبیعی بودم

خاطره اولین زایمانم رو تاپیک کردم اگر دوست داشتی بخون

من طبیعی خیلی دوست دارم

ببین گلم هردو زایمان درد داره طبیعی قبل دنیا اومدن بچه است سزارین بعدش

و اینکه با ورزشها و جایی بری که موقع زایمان بهت برسن میتونی زایمان خوبی رو تجربه کنی و بعد که بچه ات دنیا اومد زود سرپا بشی انشاءالله