2777
2789
عنوان

کمکم کنید

198 بازدید | 20 پست

سلام . انشاالله رو ب راهین ... خانما شوهرم هردوروز میزنم خسته شدم فحشم میده و هرشب نفرینم میکنه الهی بمیری خشک بلندت کنم صبح ... تو سرطان داری من میدونم قراره بمیری ... اینا رو همیشه بهم میگه ...دوتا بچه دارم دوتاشون پسرن کوچیکن دوساله و 5ماه . حتی نمیزاره برم یک سری به خانواده م بزنم . پدر مادرم فوت شدن الان سه ساله حتی منو نمیبره سرخاکشون . جلو همه فامیلاش میبرن مهمانی میزنتم یا بهم اهانت میکنه .موندم چ کنم خسته شدم .هرشب و روز کارم شده گریه .خیلی خستمه .ما مستاجریم پول داره ولی همه ش دنبال خونه ی‌هست ک نزدیک مامانش باشه .منو هی تو خونه های نم دار و شوره و رطوبت میزاره .نمیدونم چکار کنم دیگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه از اول این مشکلات رو داشتین چرا دوتا بچه آوردی و نزدیک مادرش نمیتونه خونه درست حسابی بگیره؟

والا تو نی نی سایت جدیدا بعضی تاپیکا برمیگرده به ۱۰۰۰سال پیش آدم میمونه چی بگه مگه همچین آدمایی هنوز هستن؟

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چرا با این وضعیت بچه داری میشی خب ؟ ازش شکایت کنه 

من ک نمیدونستم اینطور بود همون ماه اول عروسیم بچه دار شدم .بعد ک تو‌دوره بارداری هی کتکم میزد فهمیدم چه اخلاقی داره .بعداز زایمانم امپول میزدم که متوجه شد ب بهونه بچه میرفتم بهداشت امپول میزدم پیام ماما ی بهداشت رو گوشیم دید . دیگه نمیزاشت تنها برم . تا باز بچه دار شدم . چون تک‌پسره ارززوی پسر رو دارن خودش و خانواده ش . باین عنوان ک ما دخترامون همه پسر زایمان میکنن . دیگه نذاشت امپول بزنم 

اگه از اول این مشکلات رو داشتین چرا دوتا بچه آوردی و نزدیک مادرش نمیتونه خونه درست حسابی بگیره؟ وال ...

حتی نمیزاره برم بهداشت . ب عزیزام قسم زورش نمیکنم ب زور هم ک‌شده باعام همبستر میشه . من حتی جام رو ازش جدا کردم نا این خد...مادرش تو محله ی میشینه ک خونه ها داغونن . 

بچه هام رو چکار کنم ...من خیلی احساساتی هستم .بدون بچه هام میمیرم 

عزیزم زندگی تو هم مثه مامان بیچارمه🥺 البته پدر من دست بزن نداش اما خیلی بی توجه و سرد و ... 

امیدوارم مشکلاتت حل بشه ،زیاد باهاش سخت نگیر حرفی زد دهن به دهنش نذار سعی کن به قول خالم شوهرت رو تو جیبت نگه داری 😅😌

برو مشاوره 

رفتیم یبار ب دادگاه کشوندمش مشاوره ذاشت واسمون قاضی ....ب مشاور میگه مادرم کتک میخورد تازه بدتر از این اقام میزدش چه اشکالی داره مگه .تعهد هم داد که خودشو اصلاح کنه ... ولی تا دید برگشتم دیگه نرفت 

عزیزم زندگی تو هم مثه مامان بیچارمه🥺 البته پدر من دست بزن نداش اما خیلی بی توجه و سرد و ...  ...

من اصلا باهاش هم کلام نمیشم . مثلا دیشب امد تو گوشیم گیر داد به پروفایل دختر خاله م که چرا شماره هر فلان شده ی رو داری ... که پروفایل خودش رو گذاشته .... بعد گوشی رو ازم گرفت گفت حق نداری شماره کسی غیراز خودم و فامیلم تو گوشیت باشه . فردا هم گپشیت رو عوض میکنم ساده میگیری دست دیگه .