2777
2789
عنوان

راننده ها بیاین

170 بازدید | 16 پست

من امروز با شوهرم رفتم تمرین رانندگی ولی شوهرم همش میگفت تو بلد نیستی فرمون کنترل کنی و بلد نیستی دنده خیلی چیزای دیگه ،میخاستم برم آموزشگاه برا گواهی نامه ولی با حرفای شوهرم فک میکنم هیچی یاد نگیرم .یه کی بوده مثله من موفق شده باشه😔؟؟؟

منم روزای اول فکر میکردم رانندگی خیلی سخته 

ولی الان دو ماهه خودم ماشین دست گرفتم 

فهمیدم ادم باید به خودش جرعت بده 

و خودش تنهایی بره بیرون

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آموزشگاه برای همینه دیگه 

ب شوهرت میگفتی از شکم ننت راننده نیومدی بیرون

برو یاد بگیر قبول میشی 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

انگار دفعه اولته ها 

عزیزم آقایون درک ندارن 

اصلا از حرفاش ناراحت نسو به یه ورت هم حساب نکن 

حالا بهش برنج و گوشت و لوبیا بده بگو برای بار اول قورمه سبزی عالی بپز ببینم 

بگو خوشت میاد همش بالا سرت وایسم بگم چقد گیجی تو 😏😏

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

عزیزم معمولا بیشتر شوهرا این طورین ذوق ادم کور میکنن 

برو اموزشگاه حتما اونا با ارامش یادت میدن تو هم استرس نمیگری 

همه اولش که خوب رانندگی نمیکنن هرچیزی تجربه میخواد به مورور زمان یاد میگیری اصلا بعد یکسال رانندگی خودکار دست وپا چشم خودش ماشین هدایت میکنه فقط نیاز به دقت داری همین

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
انگار دفعه اولته ها  عزیزم آقایون درک ندارن  اصلا از حرفاش ناراحت نسو به یه ورت هم حساب ...

اتفاقا دیشب میخاست سالاد درست کنه برگشت گفت کاهو هارو برگ برگ کنم بشورم منم از فرصت سو استفاده کردم گفتم

اتفاقا دیشب میخاست سالاد درست کنه برگشت گفت کاهو هارو برگ برگ کنم بشورم منم از فرصت سو استفاده کردم ...

دمت گرم مَشتی 😄😄😄😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

تو اینستا گرام پیچ هایی هست که واقعا بعد از دیدن آموزشهاشون خیییلی ترسم ریخت و خیلی نکات رو که حتی اموزشگاه نمیگه رو یاد گرفتم

شما هم دنبال کن و همزمان با یک مربی خوب تمرین کن قول میدم کمتر از یک ماه فول فول میشی

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی