2789
عنوان

وام ازدواج

205 بازدید | 22 پست

بچه ها کسی بوده که تو این دو ماه از بانک ملی وام ازدواج گرفته باشه؟

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

خسته شدم دیگه همه مدارکم کامله هر سری میرم بانک میگه بودجه ندارن  

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته شدم دیگه همه مدارکم کامله هر سری میرم بانک میگه بودجه ندارن    

خب نمیشه کاریش کرد باید از بانک مرکزی به بانکتون بودجه بدن دیگه

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
من سپه بودم یک هفته ای اومد بانکتو عوض کن اگه میشه خب ملی خیلی شلوغه

ضامنم تو ملی حساب و چک داره

من سپه بودم یک هفته ای اومد بانکتو عوض کن اگه میشه خب ملی خیلی شلوغه

منم سپه بودم 

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است

امروز که بابام رفته بانک بپرسه دعا کنید بودجه داشته باشن بخدا خیلی لازم دارم این وامو  

هر نفر دوتا

اهان ممنون که راهنماییم کردین،حالا سال بعد بیشتر بشه یعنی ضامنم بیشتر میخوان؟آخه همون ۴تام آسون نیست دیگه جه برسه بیشتر

من همان آینده حال مغرور توام
امروز که بابام رفته بانک بپرسه دعا کنید بودجه داشته باشن بخدا خیلی لازم دارم این وامو    

سآل بعد بیشتر میشه

ولی خب هرسال بیشتر میشه اما فرقی نداره چون به موازاتش همه چیم گرون میشه

من همان آینده حال مغرور توام