2777
2789
عنوان

تزریق چربی به صورت ، اصفهان

1276 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

خانومای اصفهانی اگه خودتون یا نزدیکانتون تزریق چربی به صورت داشتین ممنون میشم راهنمایی کنین، پیش کی انجام دادین، راضی بودین عایا؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا برا شمعی هم تاپیک زدم کسی نیمد چیزی بگه، منم فقط پیجشو دیدم، شما کسی رو دیدی رفته باشه پیشش؟؟

نه ولی خیلی دیدم تو پیجش و این ور اون ور تعریف میکنن. سرش هم حسابی شلوغه

نه ولی خیلی دیدم تو پیجش و این ور اون ور تعریف میکنن. سرش هم حسابی شلوغه

منم همش میگم یه روز همینجوری برم مطبش و مشاوره بگیرم ولی نمیرم نمیدونم چرا

من خیلیییییی دوست‌دارم چربی بزنم ولی نظرات بچه ها رو تو تاپیک ها خوندم‌یه جوری دلم خالی شد. نمیدونم چیکار کنم واقعا؟ میگن یه مدت که بگذره پوست شل و آویزون میشه. 

تو نظرت چیه؟ 

من خیلیییییی دوست‌دارم چربی بزنم ولی نظرات بچه ها رو تو تاپیک ها خوندم‌یه جوری دلم خالی شد. نمیدونم ...

باورت میشه من تازه بعد از چند سال فهمیدم صمیمی ترین دوستم چند سال پیش قبل از اینکه ازدواج کنه چربی تزریق کرده😑 میگفت اولش خیلی ناراضی بودم ولی بعدش که جا افتاد خوب شد، الان که خیلی صورتش خوبه، فقط میگه از رونش چربی گرفتن که باعث شده اون قسمت تو خالی بشه و ترک خورده پوست رونش میگه بدشکل شده، میگفت اگه تا چند سال دیگه دوباره به فکر تزریق بیفتم ژل میزنم ، چربی خیلی دردسر داشت

سلام
من در اردیبهشت ماه تزریق چربی در اصفهان توسط دکتر رامین مدرسی انجام دادم. واقعیتش من تهران هستم ولی چون نمونه کار تزریق چربی ایشون را در دوستان و اقوام دیده بودم سختی مسافرت را به جون خریدم و ترجیح دادم دکتر رامین مدرسی برام تزریق چربی انجام بدن. حدود 3 هفته پیش هم برای ترمیم تزریق چربی رفتم پیششون. من به شما قول میدم کارشون بهترین هستش. شک نکنید.