2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست
مگ پیامای اون اقا رو نداری .اوک پیاما خودش میتونه ثابت کنه

عزیزم از اول بخون اون آقا محکوم شد و مشکل این خانوم کنار نیومدن با رفتار شوهرش اون روزه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگ پیامای اون اقا رو نداری .اوک پیاما خودش میتونه ثابت کنه

پیاماشو داشتم تو دادگاهم ثابت کردم همه چیو اما به قول وکسلم اسم شکایتشم بد بود رابطه نامشروع الانم حق طلاق و گرفتم و برگشتم

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شوهرم زنه رو مجبور کرد آورد صیغه نامشونو به من نشون داد اما واقعا برا خودمم سواله چطور وقتی اون ...

صیغه نامه پول بده درست میشه وبایدمیرفتی محضرکه اون صیغه نامه بوده بیین چه تاریخی ثبت شده واستعلام میگرفتی

کسی که خونه مجردی داره ،پابندیه نفروصیغه اش نیست 

امروز اینومیبره ،فردایکی دیگه ،به نظرم اهل صیغه نخواهدبود

شوهرت زرنگ بوده 

بااین داستان هم خودش نجات داده 

هم محکومت هم کرده 

وازاون مردکینه داره بخاطرادم فروشی ولودادنش

این اصلااا درست نیست گلم دروغه به نظرم چون اگه شوهرت میدونست طرف از تو خوشش میومده نمیزاشت به هیچ ط ...

من اینو از دهن خواهرش شنیدم اصلا خودم منگ و گیجم الان ۵ماه گذشته داغ دلم همچنان سر جاشه هر شب دارم کابوس میبینم من از آبروم همیشه ترسیدم چون پدر نداشتم که ازم حمایت کنه مادرمم ازدواج کرده و کاری بهم نداره یه پدربزرگمه که تا حدودی ازم حمایت میکنخ

پیاماشو داشتم تو دادگاهم ثابت کردم همه چیو اما به قول وکسلم اسم شکایتشم بد بود رابطه نامشروع الانم ح ...

ولش کن بابا بشین پای زندگیت .یک لحظه اومده به ذهنش .

مردا عین بدترین جانور رو کره ی زمین هستن .

یکدفعه یه حرفایی یا یه کارایی میکنن ک خیلی جدی نیست .

بشین پای زندگیت زمان حلش میکنه .بخدا طلاق راه درستی نیست

۲۱.۳.۰۱شروع
همش خواهر شوهرام میگن نمیتونه به پاکی تو شک کنه ما داداشمونو نمیگیم پاک اما من جای تو قسم میخورم تو ...

ب نظرم شک پایه های زندگی رو خراب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکنه و بدتر از اون ،حرمت هایی ک. این وسط از بین رفته هم دیگه خط قرمزی نمیزارع ‌‌بین دو طرف سخته ب نظرم   باید نفر سوم بی طرف و کار بلد مثل مشاور بهت کمک کنه ‌و‌نظرش رو بگه ولی برای طلاق دیر نیست پس صبر کن چون الان هر دور حالت عادی ندارید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
صیغه نامه پول بده درست میشه وبایدمیرفتی محضرکه اون صیغه نامه بوده بیین چه تاریخی ثبت شده واستعلام می ...

خودمم اینارو بارها تو ذهنم آوردم صیغه خوندن تو دو دقیقه اس اون میتونه پسرخالشو مجبور کنه این کارو بکنه اما مشکل اینجاس از بی جا و مکانی برگشتم با همه تهمت و دروغاش اما الان نمیتونم اصلا بهم دست میزنه اشکام میریزه

ب نظرم شک پایه های زندگی رو خراب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکنه و بدتر از اون ،حرمت هایی ک. این وسط از بین رفته هم د ...

بخاطر همین اینجا درد و دل کردم ببینم از نگاه شما که غریبه این این زندگی دووم داره یا بیخود دارم دست و پا میزنم

پیاماشو داشتم تو دادگاهم ثابت کردم همه چیو اما به قول وکسلم اسم شکایتشم بد بود رابطه نامشروع الانم ح ...

الان اون آقا زندانه یا ازاده؟ چی شد اون؟

عزیزم شوهرت با اون خانوم بوده ؟ 

نمیدونم من اصلا تو وضعیت بدی ندیدمشون خانومه مانتو و روسری داشت میدونی شاید بخندی اما غروری که ازم له شده بیشتر عذابم میده تا اینکه شوهرم با اون خانوم رابطه داشته یانه

خودمم اینارو بارها تو ذهنم آوردم صیغه خوندن تو دو دقیقه اس اون میتونه پسرخالشو مجبور کنه این کارو بک ...

بهش بگو حست رو بزار اکه دوستت داره و واقعا سوتفاهم بوده درست کنه زمان بده 

الان اون آقا زندانه یا ازاده؟ چی شد اون؟

حکم براش بریدن اما چون فامیله شوهرم بود اومدنو گفتن رضایت بده دیگه غلط کنه و فلان خانواده منم گفتن کش نده مهم ثابت کردن حرفت بچد که ثابت کردی الان آزاد شده ۱ماهه ۳ماه برا مزاحمت زندان بود از وقتی آزاد شده باز شوهرم شروع کرده هر جوریه حرف و میکشه سمت اون تا میام میگم نمیخوام یادآوری شه برام میگه چی تو گذشته اذیتت میکنه چرا ازش حمایت میکنه خودشو زده به خواب