2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست

به نظرم اون مرده شما رو دوست داشته حسودیش شده خواسته زندگیت بهم بخوره 

الانم به شوهرت بگو اگه یه درصد به من شک داری میتونی جدا شی ازم بنرسونس ببین چی میگه 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم اون فقط ب غیرتش بر خورده ولی تو دلت شکسته،،،،برای تو خیلی سخته ببین نمی‌تونی الکی عمرت رو با ...

منم از همین ترسیدم نمیخوام یه بچه مثل خودم بچه طلاق بشه شوهرمم عاشقانه دوسش داشتم اما نگاش میکنم حرفاش میاد جلو چشمم

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
به نظرم شوهرت بهت شک نداره عزیزم داره دست پیش میگیره که پس نیوفته

نمیدونم خودش میگه بعد خودشم میگه من به پاکی تو قسم میخورم اما الان مشکل اینجاس من بداخلاق شدم خیلی جلو حرفاش واکنشای بدی نشون میدم فک نمیکنم زندگیمون دوومی داشته باشه

منم از همین ترسیدم نمیخوام یه بچه مثل خودم بچه طلاق بشه شوهرمم عاشقانه دوسش داشتم اما نگاش میکنم حرف ...

میدونم همش حرفاش تو ذهنته،،،با خودش حرف زدی در مورد احساس و دلخوری ‌‌‌‌‌و‌.... نزار فقط اون بگه تو هم بگو ،نه از اون مرد از دلت از غرور شکست خورده ات

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
زنه که زن صیغه ای اون آقا بود هیچی زد و خورد کردن الان هی میشینه میگه یا من اونو میکشم یه روز یا من ...

صیغه نامه‌اشون دیدی؟!

اصلا داستانی که سرهم کرده شوهرت اصلاقابل باورنیست !

چرااون مرداومدبیرون!خودش تنهاموندبایه زن ناشناس!کی چی؟!

کی تودربازکنی؟یاپشت پنچره منتظربوده توبیای؟!😐

وقتی ادرس پرسیدی یعنی هرگزاونجانرفتی!مثلااون مردچراخارج شده وبه چه بهانه ی؟

شوهرت چرابایه خانم غریبه موندن تواپارتمان حتی یه مدت کوتاه؟!

به نظرم اون مرده شما رو دوست داشته حسودیش شده خواسته زندگیت بهم بخوره  الانم به شوهرت بگو اگه ...

گفتم گفت شک داشتم اینجا نبودی اما تضمینی نیست اگه یکی باز از من بهش چیزی بگه این برخوردو کنه چون نقطه ضعف داده که بی هیچ مدرکی زنشو متهم کرده

نمیدونم خودش میگه بعد خودشم میگه من به پاکی تو قسم میخورم اما الان مشکل اینجاس من بداخلاق شدم خیلی ج ...

خب طبیعیه و باید فعلا باهات مدارا کنه،،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
صیغه نامه‌اشون دیدی؟! اصلا داستانی که سرهم کرده شوهرت اصلاقابل باورنیست ! چرااون مرداومدبیرون!خودش ...

اره شوهرم زنه رو مجبور کرد آورد صیغه نامشونو به من نشون داد اما واقعا برا خودمم سواله چطور وقتی اون از خونه در اومده شوهر من فعلا مونده با یه زن غریبه اما اون پرو منو متهم میکنه

اره شوهرم زنه رو مجبور کرد آورد صیغه نامشونو به من نشون داد اما واقعا برا خودمم سواله چطور وقتی اون ...

شاید گفته الان میام ،پیش میاد،ولی مادرت رو دیده ک

میدونم همش حرفاش تو ذهنته،،،با خودش حرف زدی در مورد احساس و دلخوری ‌‌‌‌‌و‌.... نزار فقط اون بگه تو ه ...

میگم جوابش میشه شرایط اونجوری بود اما شرایط اینو بهش ثابت نکرده من ۷سال کوچکترین خطا نکردم با اینکه کاملا آزاد بودم اما پابندش بودم با همه کم و زیادش ساختم بخاطرش قید خانوادمو زدم اما اون کنار همون خانواده منو متهم به ماری که نکردم کرد