2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست
اینم اومده بود گفته بود اون روز اون آقا بهش زنگ زده بود گفته بود من پا پیچشم و میخوام باهاش دوست بشم ...

خب از این پیام‌های اون آقا هیچ مدرکی نداری؟ بعد اون خانوم پس چی بوده؟ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و خودشم با دوس دخترش اومده بود و به شوهرم گفته بود زنت باعث این شده که بین ما خراب بشه میخوام دوس دخترمم اینجاا باشه لخظه ای که من به محوطه آپارتمان رسیدم پیام دادم و بلوکو پرسیدم این آقا میاد میره تو ماشینش من اون صحنه رو میبینم و شوهرمم فک میکنه من بهش خیانت کردم

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
اینم اومده بود گفته بود اون روز اون آقا بهش زنگ زده بود گفته بود من پا پیچشم و میخوام باهاش دوست بشم ...

بگو اگه من پاپیچش بودم با مادرم نمیومدم.. پیام داری ازش نشونش بده 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
خب از این پیام‌های اون آقا هیچ مدرکی نداری؟ بعد اون خانوم پس چی بوده؟ 

چرا من گوشیم تو اون مدت بحث و جدال یه بار دزذیده شد بعد این ماجرا وکیل من با قانون متن پیامای اون آقا رو در آوردن و همه چی ثابت شد اما الان بعد گذشت چند ماه نمیتونم دلمو صاف کنم خیلی حرفا بهم گفت شوهررم اصلا فراموشم نمیشه

خانوادم و خانواده شوهرم سعی در سازش ما کردن اما مشکل من الان اینجاس که چطور بعد ۷سال به این راحتی به من گفت هرزه نمیتونم فراموش کنم نگاش میکنم دلم میگیره الان بعد چند ماه هر شب تنها میخوابم وایمیستم میخوابه از پیشش میرم اصلا نمیتونم با خودم کنار بیام

چرا من گوشیم تو اون مدت بحث و جدال یه بار دزذیده شد بعد این ماجرا وکیل من با قانون متن پیامای اون آق ...

خب عزیزم تو فکر کن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ک‌باوکرده و حق داشته پس تو حالت عادی نبوده بعدم اتفاق ناگواری بود بهتره برید مشاوره چون واقعا خیلی سخته ساختن بعد این قضیه،،،اگه نمی‌تونی ببخشی با برگردی ب حالت عادی بهتره زودتر تصمیم بگیری ولی درس عبرت برا دوتاتون شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شوهرت با اون آقا چیکار کرد؟؟ اون زنه چی بود 

زنه که زن صیغه ای اون آقا بود هیچی زد و خورد کردن الان هی میشینه میگه یا من اونو میکشم یه روز یا من میمیرم منم میگم این نمیشه زندگی بعد میگه تو داری از اون طرفداری میکنی اصلا انگار نمیخواد بفهمه از کی رو دست خورده

چرا من گوشیم تو اون مدت بحث و جدال یه بار دزذیده شد بعد این ماجرا وکیل من با قانون متن پیامای اون آق ...

بگو خودت کنار اون زنه چیکار میکزذی 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
خانوادم و خانواده شوهرم سعی در سازش ما کردن اما مشکل من الان اینجاس که چطور بعد ۷سال به این راحتی به ...

سوتفاهم بوده .خود تو ام به شوهرت شک کردی حتی پاشدی رفتی دنبالش پس نمیشه زیاد خورده گرفت از حرفای اون موقعش ....بهتره کم کم فراموش کنی