2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نکار

نه ناخن نه مژه

اینا باعث میشه عسل هات باطل بشه

تو پریود نمیشی؟؟بعد پریودی نمیخوای عسل کنی پاک بشی؟؟

ناخن و مژه باعث میشن آب غسل به یه بخش هایی از بدنت نرسه

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin

اگ عشقشو داری تفریحی ی بار بکار 

ولی خیلی ضرر دار مژه های خودت نابود میش

س دوره سریتا بزنج

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

جدای از مسائل شرعی ش، دو سه تا از دوستام انجام دادن راضی نبودن،میگفتن مژه های اصلی خودمون و از دست دادیم. یکیشون رفت لیف و لمینت مژه خیلی راضی بود

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

اهل غسل نیستی

چرا ولی دوسدارم تغییرکنم حالا شوهرم میگه مژمصنوعی بزن راحته 

مژه های خودتم نمیریزه

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

منم با اینکه جای شناس بود و چسب خوب اما ناراضی بودم خیلی زود هم ریموو کردم. خیلی بلند نزده بود اما بازم سنگین بود و ازار دهنده. اصلا احساس طراوت تو چشمام‌نمیکردم شستنش سخت بود برام

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
2790
2778
2791
2779
2792