2777
2789

بابام نمیخاد قبول کنه من بزرگ شدم ۱۸ سالمه..مثل بچه ها با من رفتار میکنه..از لباس پوشیدنم تا ساعت خواب و بیداریم و درس خوندنم ودوستام همه ایراد میگیره....منم لجبازم و جوابش رو میدم ولی در آخر حرف اونه....باعث میشه همش تو خونه جر و بحث باشه..مامانمم هیچی نمیگه فقط به من میگه جواب نده...

دلم میخاد یه مدت برم جایی که درکم کنن..بزارن اشتباه کنم و خودم به اشتباهم پی ببرم..بزارن برم بیرون و کارای خطرناک کنم و خودم اینا رو درک کنم....مثل خودشون همه چی رو خودم تجربه کنم..از زندگیم متنفرم....و از دختر بودنم...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
فقط به فکر مهارت آموزی و یاد گرفتن فن و کار باش ، هدف برای آینده 

نمیزاره..میخاستم برم کلاس اتوکد اجازه نداد

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بد ، چه برنامه ای برای آیندت دارن ؟

بابام میخاست من تجربی باشم تغییر رشته دادم با سختی زیاد اونم سال آخر به معماری...الان دوست دارم برم کلاس اتوکد میگه نه...چون جمعه ها  پنج شنبه کلاسه و پنج شنبه تا ۸ شب طول میکشه...بابام میگه نه

[QUOTE=221919051]بابام میخاست من تجربی باشم تغییر رشته دادم با سختی زیاد اونم سال آخر به معماری...الان دوست دارم برم ...[/QUOTE 

برو اسم بنویس در عمل انجام شده قرار بده برو ،کار بدی که نمی خوای بکنی 

من به خاطر کلاسهایی که نرفتم خ پشیمونم 

[QUOTE=221919051]بابام میخاست من تجربی باشم تغییر رشته دادم با سختی زیاد اونم سال آخر به معماری...ال ...

نمی تونم..برا همین بدم میاد از زندگیم..