2777
2789
عنوان

تحصیل تو چین

4229 بازدید | 28 پست

سلام کسی اطلاعات تو این زمینه داره؟

من خودم دوست داشتم تو ترکیه تحصیل کنم و تصور خوبی از چین ندارم به خاطر فیلماشو اینا ولی خب دانشگاهای خوبی داره نظر شما چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا ایران  بحث انتقال رو حذف کرده و برای برگشت  و دادن حق مطب چند تا ازمون سخت داره که درصد قبولی پایینی دارن خود کشور مقصد هم ساپورت نمیکنه اگه میخواهی به جز چین و ایران جایی دیگه ای بری خوبه

من دنبالشم  از پیجای اینستاگرام دنبال کن اطلاعات بهتری رو در اختیارت میذارن عزیزم 

تا جایی که میدونم اگه پول داری که هیچ اما اگه میخوای بورسیه بشی باید زبونشونو بلد باشی و مدرک hsk4/5 یا ۴ یا ۵ بسته به دانشگاه رو داشته باشی

کلا ایران  بحث انتقال رو حذف کرده و برای برگشت  و دادن حق مطب چند تا ازمون سخت داره که درص ...

یعنی اگه یه نفر تو چین دانشگاه مورد تایید درس بخونه بعد برگرده و تو ازمونش شرکت کنه نمیتونه اینجا کار کنه؟

ترکبه بهتره ینی؟

بعضی از دانشگاهاش مورد تاییدن و قبولی توشون خب سخته ولی بیشتریاشون نیستن

قبولی سخت نیس یه سری خنگ ریختن ازمون میدن کنکور نمیدن که سخت باشه  من چند نفر از دوستام رفتن خودم هم شهروندی دارم

یعنی اگه یه نفر تو چین دانشگاه مورد تایید درس بخونه بعد برگرده و تو ازمونش شرکت کنه نمیتونه اینجا کا ...

ترکیه افتضاحه

چین بهتره 

عزیزم اگه قراره ازمونشو بدی تو ایران و دو سال دوره بگذرونی پیر میشی هم کنکور رو بخون😁🙂

چرا همینجا نمیخونی؟  برای پزشکی دندون دارو اگه میخوای بری کشور دیگه بنظرم کشورای دیگه هم درنظر ...

پزشکی میخوام اینجا که شرایطشو خودتون مطمئنا میدونین دیگه

میخوام برم یه کشور دیگه پزشکی بخونم

ترکیه افتضاحه چین بهتره  عزیزم اگه قراره ازمونشو بدی تو ایران و دو سال دوره بگذرونی پیر میشی ...

دو سال پشت کنکور بودم دیگه حوصلشو ندارم واقعا 

چرا ترکیه افتضاحه؟ دختر دایی خودم مهاجرت کرده تو ترکیه درس میخونه خیلی راضیه من مرددم الان دوس داشتم نظر شماروهم بدونم